Γ. Μπόγρης: "Βλέπουμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας"

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 19, 2022 - 10:00μμ
Δηλώσεις του "μελανόλευκου" αρχηγού για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιώργος Μπόγρης, ένα περίπου μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, κάνει τα δικά του σχόλια για την προσπάθεια που γίνεται.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του είναι οι εξής:
-Κλείνοντας ήδη ένα μήνα από το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο μας, πηγαίνοντας μια βδομάδα στα Καλάβρυτα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, παίζοντας τα πρώτα μας φιλικά με πολύ δυνατούς και πιο βατούς αντιπάλους θεωρώ ότι μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα.
-Για αρχή είμαστε χαρούμενοι που δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μπορέσαμε να δουλέψουμε σωστά ως σύνολο.
-Με φιλοσοφία της ομάδας το «μοιράζομαι σημαίνει νοιάζομαι» και ότι κανείς δεν είναι πάνω από το σύνολο, βάζουμε βάσεις για μια ωραία συνέχεια. Σίγουρα χρειάζεται υπομονή γιατί όσο πιο πολύ δουλεύουμε μαζί, τόσο πιο εύκολα θα βγουν οι αυτοματισμοί αλλά από την άλλη ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε καρπούς της προσπάθειας μας στην καθημερινότητα και αυτό μας χαροποιεί.
-Αρχίζουμε να ξεπερνάμε τα βαριά πόδια της αρχής, να επικοινωνούμε στην άμυνα, να μπορούμε να γινόμαστε πιο αποφασιστικοί στο επιθετικό κομμάτι, να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και το πιο σημαντικό να απολαμβάνουμε το παιχνίδι!
-Μπαίνοντας λοιπόν στο τελευταίο 20 ήμερο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ήρθε η ώρα να πάρει την σκυτάλη η τακτική και η τεχνική, ώστε να προσθέσουμε τα τελευταία κομμάτια που θα δώσουν ταυτότητα στην ομάδα. Με σκεπτικό, είμαστε όλοι ίσοι αλλά όχι ίδιοι, συνεχίζουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας από την πρώτη μέρα»!

Υποστήριξη: SilkTech