Θύελλα Πατρών: Απόψε η προβολή του ντοκιμαντέρ με την συμμετοχή του Ιρανού παίκτη της

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2022 - 8:00πμ
100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, ο σύλλογος τιμά τη μνήμη των προγόνων μας

"Συμπληρώνοντας φέτος 100 χρόνια από την Μικρασιατικη Καταστροφή, ο σύλλογος μας τιμώντας τη μνήμη των προγόνων μας, που βίωσαν στο πετσί τους τον ξεριζωμό και την προσφυγιά,συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ το οποίο προβάλεται την Παρασκευή το απόγευμα στις 8:30,στο αίθριο του παλαιού νοσοκομείο Πατρων.
Ένας από τους ήρωες του ντοκιμαντέρ είναι ένας νεαρός Ιρανός ο οποίος προσπαθεί μέσα από το ποδόσφαιρο να ενταχθεί στην κοινωνία και να ξανα χτίσει τη ζωή του όπως έκαναν και αυτοί που ήρθαν το 1922 στα Προσφυγικά της Πάτρας και ίδρυσαν την ομάδα μας!!!
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για το άψογο αποτέλεσμα!!!" αναφέρει σε αναρτησή της η Θύελλα Πατρών.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ihagord Charlotte Barlos, FEST 2020 SELECTION 2021 GRAFICA OfficialSelection Selection 2000/21 ΠΡΟΒΟΛΗ NTOKIMANTEP Εκτοπισμέν ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Αντώνης Μπάρλος Andrés Ribagorda Charlotte Burck BYEARA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 8:30 M.M. ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Μετά TO τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ"

Υποστήριξη: SilkTech