Ο Απόλλων στηρίζει τους χορηγούς του

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 1, 2022 - 12:00μμ
Το μέλος της διοίκησης, Μάκης Κουλούρης μαζί με τους Αμερικάνους Αντόνιο Ντέιβις και Τζαλόν Φράϊντεϊ σε εστιατόριο-χορηγό

Ο Απόλλων στηρίζει τους χορηγούς του. Η σχετική ανακοίνωση: Είναι πολλοί οι χορηγοί που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας και ένας από αυτούς είναι το εστιατόριο «Μύλος -Πέτρινο» (Μαιζώνος 25-Σατωβριάνδου) που θα είναι στο πλευρό μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Πρόσφατα το μέλος της διοίκησης, Μάκης Κουλούρης μαζί με τους Αμερικάνους Αντόνιο Ντέιβις και Τζαλόν Φράϊντεϊ, επισκέφτηκαν το εστιατόριο, συνομιλήσαν μαζί με τον Κώστα Μπαλασόπουλο, που είναι εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος, με τον τελευταίο να εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Η διοίκηση του Απόλλωνα, ευχαριστεί θερμά την ιδιοκτησία για την συνδρομή της η οποία φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια συνεχούς στήριξης.
Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά οι εξής: Αν. Ντέιβις, Μ. Κουλούρης, Κ. Μπαλασόπουλος και Τζ. Φράιντει.

 Αντόνιο Ντέϊβις

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων Lease Plan η οποία αποτελεί χορηγό της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η Lease Plan αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης αυτοκίνητών και είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας στην οποία περιλαμβάνεται η διάθεση αυτοκινήτων σε όλους τους ξένους παίκτες.
Την Πέμπτη, ο Αντόνιο Ντέϊβις παρέλαβε το αυτοκίνητο του από την Lease Plan και πόζαρε χαρούμενος.

"Είναι πολλοί οι χορηγοί που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας και ένας από αυτούς είναι το εστιατόριο «Το μαγειρίο της αγοράς» που έχει δυο καταστήματα στην Πάτρα και θα είναι στο πλευρό μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Πριν λίγες μέρες το μέλος της διοίκησης, Μάκης Κουλούρης μαζί με τον Αμερικάνο Ομάρ Καλχούν, επισκέφτηκαν το εστιατόριο, συνομιλήσαν μαζί με τον υπεύθυνο του εστιατορίου Κώστα Σταυριανό ο οποίος ενημερώθηκε για τα τελευταία νέα και παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας".

Υποστήριξη: SilkTech