Ο Προμηθέας με Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ και με Λαύριο στην Α1

Τρίτη, Αύγουστος 30, 2022 - 3:04μμ
1 και 8 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι (30/8), στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, οι κληρώσεις για το πρωτάθλημα της Basket League της σεζόν 2022/23 και για το Super Cup.

KLHROSH ESAKE 6 082022 1-9.jpg

H "περιπλάνηση" του Προμηθέα στο νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τον εκτός έδρας αγώνα στο Λαύριο, ενώ ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για την πατρινή ομάδα θα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

To πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν για τους «Προμηθείς» θα γίνει την 5η αγωνιστική, εκεί που το σύνολο του Μάκη Γιατρά θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Δ. Τόφαλος», ενώ την 7η αγωνιστική οι Πατρινοί θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό.

H αναμέτρηση με τον συμπολίτη Απόλλωνα Πατρών θα διεξαχθεί την 9η αγωνιστική στην έδρα των «πορτοκαλί», ενώ ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί, με τους «Αχαιούς» να αντιμετωπίζουν τον Άρη στην Πάτρα.

3o SUPER CUP PAIRS 1-4.jpg

Στην κλήρωση του Super Cup, που θα διεξαχθεί στην Ρόδο (1-2/10) και εκεί θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, ο Προμηθέας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό.

Στον άλλο ημιτελικό, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός και Κολοσσός Ρόδου. Οι δύο νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ενώ οι δύο ηττημένοι θα παίξουν με έπαθλο την 3η θέση.

Υποστήριξη: SilkTech