Η επιτυχημένη συνταγή του Ερμή… συνεχίζεται και φέτος!

Τρίτη, Αύγουστος 30, 2022 - 10:00πμ
Ο άνθρωπος Ερμής, ο Βαγγέλης Ξυγκάκης με τον αρχιμάστορα της αναγέννησης του τμήματος βόλεϊ Γιώργο Χριστόπουλο

"Η πορεία της ομάδας μας την περασμένη χρονιά – σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες – εξέπληξε θετικά τους ανθρώπους του Πατραϊκού βόλεϊ – και όχι μόνο – έχοντας ως αποτέλεσμα την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα, καθώς και σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας βόλεϊ του Ερμή και συνεχίζει: "Η συνταγή; Γνωστή. Δουλειά με ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες είναι μια χαρακτηριστική φράση που ακούγεται συχνά πυκνά από τα χείλη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Χριστοπουλου.
Έτσι λοιπόν και φέτος ο Ερμής θα παρουσιάσει σε όλα τα πρωταθλήματα ένα ομοιογενές νεανικό σύνολο, βασισμένο στα παιδιά του, που θα προσπαθεί – πρώτα από όλα – να παίξει όμορφο βόλεϊ.
Το αποτέλεσμα ; Θα φανεί στην πορεία. Κανείς στην ομάδα δεν πιέζει για πρωταθλήματα, μετάλλια και κονφετί (που λέει και ένας προπονητής). Στον Ερμή κοιτάμε την ουσία – που είναι η ανάπτυξη αθλητών/αθλητριών – και όχι το περιτύλιγμα.
Χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργεί κάθε μέλος του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, που δεν είναι άλλος από την θέσπιση στόχων και την καλλιέργεια σωστής νοοτροπίας στους αθλητές και τις αθλήτριες ήδη από μικρή ηλικία".
Ολοκληρώνοντας η ομάδα του Ερμή, τονίζει: "Η συνταγή, λοιπόν, να είστε σίγουροι πως θα παραμείνει η ίδια και ο Ερμής για ακόμη μια χρόνια θα πρωταγωνιστήσει τόσο σε αθλητικό όσο και οργανωτικό επίπεδο – το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα της ομάδας και ήδη έχουν γίνει κινήσεις με σωστούς ανθρώπους που θα αναλάβουν κρίσιμα πόστα – και θα βρισκόμαστε εδώ να αναφέρουμε τα κατορθώματα είτε αυτά είναι ορθά είτε λάθος".

Υποστήριξη: SilkTech