Η Παναχαϊκή φιλικό με το Πάτραι

Σάββατο, Αύγουστος 27, 2022 - 2:04μμ
Το 4ο τεστ

Την Κυριακή (28/8) και ώρα 17:45 η Παναχαϊκή υποδέχεται στο γήπεδο της, την ομάδα του Πάτραι σε φιλική αναμέτρηση.

Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 5 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (16:45). Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ για όλους τους φίλους της Παναχαϊκής που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο το πρωί της Κυριακής (28/8) από τις 11:00 έως τις 13:00 θα υπάρχει η δυνατότητα να το αποκτήσουν από τα γραφεία της ομάδας μας στην Αγυιά και φυσικά να δουν με αυτό τον απογευματινό φιλικό αγώνα.

Οι 100 πρώτοι κάτοχοι κάρτας μέλους θα πάρουν δώρο μία συλλεκτική μπλούζα!

Παράλληλα με την αγορά διαρκείας το πρωί της Κυριακής (28/8) οι φίλαθλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και την κάρτα μέλους ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι 100 πρώτοι κάτοχοι κάρτας μέλους θα λάβουν δώρο από την Παναχαϊκή μία συλλεκτική μπλούζα, η οποία θα δοθεί το επόμενο διάστημα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής.

Ανοικτά τα κυλικεία του γηπέδου
Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με το Πάτραι θα λειτουργήσουν κανονικά τα κυλικεία του γηπέδου και θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν από αυτά ότι επιθυμούν.

ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ"

Στην τρίτη κατά σειρά φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Κ-19 της Παναχαϊκής κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Δόξα Παραλίας.
Η ομάδα του Χάρη Ράντου δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι να δένει ακόμα περισσότερο και να βγάζει όμορφα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που φάνηκε στο φιλικό με μία έμπειρη ομάδα με μεγάλη παρουσία στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας. Η Δόξα προηγήθηκε με κεφαλιά του Στουπάκη για το 1-0 και λίγο πριν τη λήξη στο πρώτο μέρος, ο Τιμοθέου με όμορφη ενέργεια και σουτ έγραψε το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Το τελικό σκορ υπέρ της Παναχαϊκής διαμόρφωσε ο Μπισμπίκης στο δεύτερο ημίχρονο.
Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Χ. Ράντος):
Τσιρίνης, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Κατσαΐτης, Κάνιστρας, Κουραχάνης, Ντούνης, Τιμοθέου, Παπαηλίου. Έπαιξαν και οι Ξυπολιάς, Γεωργόπουλος, Χριστόπουλος, Τασσόπουλος, Βατής, Διαμαντόπουλος, Μαντάς, Βεντουρής, Ντεντόπουλος, Κορφιάτης, Μπραντάν, Αναγνωστόπουλος, Μπισμπίκης, Χρυσανθόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech