Η ΝΕΠ με Αργυρόπουλο - Αναστασόπουλο

Πέμπτη, Αύγουστος 25, 2022 - 12:07πμ
Ο Χρήστος Αργυρόπουλος

Η ΝΕΠ ανακοινώνει μια εσωτερική μετακίνηση στις τάξεις της ομάδας, με τον Χρήστο Αργυρόπουλο να αναλαμβάνει πλέον άμεσος συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη στην Ανδρική ομάδα πόλο του Συλλόγου, καθώς επίσης και στα τμήματα Νέων Ανδρών και Εφήβων.

"Χρήστο Αργυρόπουλε καλό νέο ξεκίνημα στην ομάδα μας, με υγεία και πολλές επιτυχίες!" αναφέρεται σχετικά.

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα  μετά από μερικά χρόνια. Ο έμπειρος προπονητής θα αποτελεί τον βασικό συνεργάτη του Μιχάλη Λαζαρίδη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο, έχοντας, ταυτόχρονα, την προπονητή ευθύνη στις Νεάνιδες και τις Κορασίδες.
"Είμαστε χαρούμενοι που ο Λάμπρος Αναστασόπουλος είναι και πάλι μέλος της οικογένειάς μας. Τους ευχόμαστε καλή θητεία με υγεία και επιτυχίες!", η σχετική ανακοίνωση,

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τη Λίνα Μαστροπάσκουα, η οποία θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της και τις γνώσεις της ως επικεφαλής προπονήτρια στα κολυμβητικά τμήματα του συλλόγου. Οι διακρίσεις, άλλωστε, των τελευταίων ετών και η συστηματική δουλειά που γίνεται από την έμπειρη προπονήτρια στη ΝΕΠ δεν θα μπορούσαν να μην τη διατηρήσουν στο πόσο που με επιτυχία κατέχει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή της Ντεϊάνα Γεωργάκα στο κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου. Η έμπειρη προπονήτρια, μετά από έναν χρόνο αποχής από τις πισίνες, καθώς, ως γνωστόν, απέκτησε μια υπέροχη κόρη, αναλαμβάνει και πάλι δουλειά στα «δελφίνια» και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο της!

Υποστήριξη: SilkTech