Με όρεξη και όνειρα η "πρώτη" του Άρη Πατρών

Πέμπτη, Αύγουστος 18, 2022 - 2:00μμ
Ξεκίνησε το «χτίσιμο» για την Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ

"Έναρξη στη νέα χρονιά με διάθεση, όνειρα και όρεξη για πολύ δουλειά για την ομάδα μας, που το απόγευμα της Τρίτης  στο γήπεδο των Προσφυγικών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη σεζόν 2022-23" αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη Πατρών και συνεχίζει:
"Ο Θανάσης Παπουτσής και το επιτελείο του, υποδέχτηκαν παλιούς και νέους παίκτες και ξεκίνησαν το «χτίσιμο» για την Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ, όπου ο Άρης και πάλι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, με τελικό προορισμό την Γ' Εθνική.
Με παρόντες τα μέλη του Δ.Σ., τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Καταρτζόπουλο και τον νέο τεχνικό διευθυντή Γιάννη Ρηγόπουλο, τον Μάκη Παρασκευόπουλο να έχει ετοιμάσει ήδη τον... δρόμο προς την κορυφή, οι παίκτες του Άρη μπήκαν στο άχαρο αλλά απαραίτητο κομμάτι της προετοιμασίας.
Συνολικά 17 παίκτες έδωσαν το παρών στην «πρώτη» των «ερυθρολεύκων» με ελάχιστους απόντες. Οι περυσινοί Θανάσης Χάχαλης, Νίκος Δασουράς, Άκης Κωστής, Μίλτος Μητρόπουλος, Γιωργος Καταρτζόπουλος, Κώστας Μεντζελόπουλος, Σταύρος Αγγελής, Νίκος Γράβαλος, Γιώργος Κουτρούμπας, Παναγιώτης Πανάρετος, Δημήτρης Πέτρου και ο Γιάννης Κερμπεσιώτης, υποδέχτηκαν τους «νέους» Γιάννη Σπανό, Ηλία Γεωργόπουλο, Γιώργο Μενύχτα και Αντρέα Παρασκευόπουλο, αλλά και τον «μπαλαντέρ» της ομάδας Χρήστο Ράφτη.
Απουσίαζαν οι Οικονομόπουλος και Μπούμπαλης που έχουν εξασφαλίσει άδεια, ο τραυματίας Γιώργος Λάτσης, ενώ ο Άρης θωμάς βρέθηκε στο γήπεδο αλλά δεν προπονήθηκε μιας και βρίσκετε στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του από το σοβαρό ατύχημα που είχε...
Νέο πρόσωπο επίσης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος που θα αποτελέσει τον φροντιστή της ομάδας.
Το ραντεβού πλέον θα δίνεται καθημερινά στα Προσφυγικά, όπου θα ετοιμαστεί η ομάδα του Άρη για την σεζόν 2022-23".

Υποστήριξη: SilkTech