Μια "τετράδα" ανανεώσεων για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Πέμπτη, Αύγουστος 18, 2022 - 10:00πμ
Νιαρχάκου, Ζοφώλη, Ντάσιου, Πετάση και τη νέα σεζόν με το σκουφάκι της πατρινής ομάδας

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τις εξής πολίστριες:
- Βίρνα Νιαρχάκου: Η 26χρονη φουνταριστός έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΝΟ Γλυφάδας, Εθνικό και Νηρέα.
- Βικτωρία Ζοφώλη: Η 22χρονη αριστερόχειρας πολίστρια, που παίζει «δεξιά», ξεκίνησε την καριέρα της στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ έχει παίξει και σε Ολυμπιακό, Ουτρέχτη (Ολλανδία), ΝΟ Ρεθύμνου και ΑΕΚ.
- Μαρία Ντάσιου: Η γεννημένη το 1997 πολίστρια έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, ΑΝΟ Γλυφάδας, Βουλιαγμένη, καθώς επίσης και στο Ισραήλ (Τιβόν).
- Μαρία Πετάση: Η διεθνής με την Εθνική Νέων Γυναικών περιφερειακός είναι γεννημένη το 1999 και πριν τη ΝΕΠ έπαιξε στον Εθνικό.
"Η ομάδα μας είναι χαρούμενη που και τα 4 κορίτσια θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην Πάτρα και περιμένουμε πώς και πώς να τις ξαναδούμε να αγωνίζονται για εμάς" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πατρινή ομάδα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΟΥΡΕΤΑ

Η ΝΕΠ ανακοινώνει ότι η Ντένια Κουρέτα θα είναι παίκτρια της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ανερχόμενες Ελληνίδες πολίστριες και πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες και στο ταλέντο της. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι απανωτές επιτυχίες της με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, με πιο πρόσφατη εκείνη της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο U18 στο Βελιγράδι. Η νεαρή φουνταριστός θα μας βοηθήσει και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Υποστήριξη: SilkTech