Συγχαρητήρια του ΠΕΑΚ στις "ασημένιες" του πόλο

Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2022 - 10:30μμ
Η συμβολή των αθλητριών από την Πάτρα Ντένιας Κουρέτα, Ευφροσύνης Τσιμάρα και Αριάδνης Καραμπέτσου

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΕΑΚ για τα ασημένια πατρινά κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο: "Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, συγχαίρουν ολόθερμα τα ασημένια κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων του πόλο για τη σπουδαία διάκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη μιας και ο μεγάλος τελικός με την ομάδα των ΗΠΑ χάθηκε στις λεπτομέρειες, είναι αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς των αθλητριών της εθνικής μας ομάδας και των προπονητριών τους, Ευτυχίας Καραγιάννη και Κατερίνας Οικονομοπούλου, καθώς επίσης και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος προεξάρχοντος του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου.
"Συγχαίρω τις αθλητριές μας και αισθάνομαι υπερήφανος όπως όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες για την επιτυχία τους" δήλωσε ο κ. Νίκος Παπαδημάτος. "Όλοι στο ΠΕΑΚ Πάτρας νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση, γιατί σε αυτή τη συγκλονιστική πορεία των κοριτσιών της εθνικής μας, σημαντική ήταν η συμβολή των αθλητριών από την Πάτρα, Ντένιας Κουρέτα, Ευφροσύνης Τσιμάρα καθώς και της Αριάδνης Καραμπέτσου με καταγωγή από την Πάτρα. Για όλους εμάς είστε οι μεγάλες νικήτριες και είστε ήδη στην παγκόσμια κορυφή. Μπράβο σας!" κατέληξε ο κ. Νίκος Παπαδημάτος.

Υποστήριξη: SilkTech