Ζεντάγια και Λιούις Χάμιλτον hot pink είδωλα στην καινούρια, μονοχρωματική καμπάνια Valentino

Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2022 - 10:14πμ
Πόσο ροζ αντέχετε; Το εμβληματικό χρώμα- πατέντα του ιταλικού οίκου αναμένεται να επηρεάσει και τη χειμερινή μόδα

Με τη σφραγίδα του στυλίστα των διασημοτήτων, του 44χρονου Law Roach, τον οποίο ακολουθούν πάνω από ένα εκατομμύριο Instagram followers, πρωταγωνιστούν στην καινούρια, απόλυτα ροζ καμπάνια του οίκου Valentino, η πολυτάλαντη αμερικανίδα ηθοποιός και performer Ζεντάγια και ο βρετανός οδηγός αγώνων ταχύτητας Sir Λιούις Χάμιλτον. Οι εκπτώσεις φθάνουν στο τέλος τους και τα luxury labels προβάλλουν ήδη τις συλλογές της σαιζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2022-2023. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως το hot pink-πατέντα του Valentino έχει αντικαταστήσει ως έμβλημα το κόκκινο, που πρωτοστατούσε παλιότερα στην εταιρεία.


Ο creative director Pierpaolo Piccioli έχει κάνει τον τόνο Pink PP σήμα κατατεθέν του και αναμένεται να επηρεάσει ως trend και την χειμερινή γκαρνταρόμπα. Όπως αναφέρει «Διάλεξα τη Ζεντάγια και το Λιουις για τον ίδιο λόγο που δημιούργησα αυτό το χρώμα, όμορφες ψυχές που χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να ενώσουν, να αναπτύξουν, να χτίσουν πράγματα». Tο PP ροζ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρώματος Pantone και από την άνοιξη που πέρασε έχει κάνει αίσθηση. Εγινε viral τάση και φορέθηκε από τα δημοφιλέστερα style icons. «Η Valentino Pink PP collection, βασίζεται στη μοναδική απόχρωση που προσφέρει ένα θριαμβευτικό statement το οποίο βασίζεται στη μοναδικότητα» εξηγεί ο Piccioli.
Ειδικά η 25χρονη Ζεντάγια που επιλέγεται για τρίτη φορά σε Valentino campaign εντυπωσιάζει με τον όγκο των πολύ μακριών κυματιστών της μαλλιών.Kατά τον Piccioli είναι «μια ατρόμητη και προοδευτική Valentino diva». Αναδεικνύει μονοχρωματικά looks όπως sixties mini, κοστούμια και ολόσωμες φόρμες με φόντο το ίδιο χαρακτηριστικό ροζ – φούξια. Ο 37χρονος star της Φόρμουλα Ένα, φωτογραφίζεται με φαρδύ παντελόνι, sneakers και πανοφώρι- κάπα.
Και οι δυο είχαν προαναγγείλει τη συνεργασία τους στη front row του show για την παρουσίαση της Pink PP στο Παρίσι τον Μάρτιο, ενώ σε επίσημες εκδηλώσεις (πρεμιέρες ή grand prix) έχουν ντυθεί αποκλειστικά σε αυτό το χρώμα.

Υποστήριξη: SilkTech