Νίκος και Δημήτρης Βουκελάτου, μια ζωή ποδήλατο (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2022 - 12:04πμ
Και πάλι μετάλλιο

Ο Νίκος και ο Δημήτρης Βουκελάτος για ακόμα μια φορά εισέπραξαν τα μπράβο για τις επιδόσεις τους!

Εν μέσω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου, με τις παραγγελίες και την οργάνωση του μαγαζιού τους, τα δύο αδέρφια έκαναν κόντρες, στο πλαίσιο της προπόνησης τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, 29-30 Ιουλίου, όπου συμμετείχαν με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών.

Καίτοι ερασιτέχνες αθλητές, άφησαν στην άκρη λοιπόν το μαγαζί, και ρίχτηκαν στην μάχη με τους γρηγορότερους ποδηλάτες της Ελλάδας. Και γύρισαν πίσω έχοντας ανέβει και πάλι στην καριέρα τους, τα σκαλιά του βάθρου.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, οι μικρότεροι αφοί Βουκελάτου (μην ξεχνάμε τον πρεσβύτερο Παναγιώτη, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες) απέδειξαν για ακόμα μια φορά την βαθιά ποδηλατική κουλτούρα που διακατέχει την οικογένεια, και τερμάτισαν στην 3η θέση του ομαδικού σπριντ.

Σε μια από τις δυσκολότερες μάχες των αγώνων και με διαφορές που κυμαίνονται στις τάξεις των δεκάτων του δευτερολέπτου ο Δημήτρης και ο Νίκος κατάφεραν να περάσουν την γραμμή του τερματισμού, με εντυπωσιακή μάλιστα επίδοση, επιστρέφοντας στην Πάτρα με το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο προστέθηκε στην μεγάλη συλλογή επάθλων που βρίσκεται στο κατάστημα τους.

Ο Δημητρης δε, αγωνίστηκε και στο ατομικό σπριντ διακοσίων μέτρων, όπου στην τελική φάση, και με αποτέλεσμα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κατέκτησε την 4η θέση.

Τα συγχαρητήρια περισσεύουν, όπως και η βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η οικογενειακή παράδοση.

Μπορεί να είσαι 8 χρόνων και να χρειάζεσαι καινούριο ποδήλατο, μπορεί όμως να είσαι ενήλικος και ποδηλάτης υψηλών επιδόσεων, οποίο και να είναι το σενάριο με το οποίο ταυτίζεσαι, είτε στο ποδηλατικό κατάστημα, είτε στις ποδηλατικές αρένες, σίγουρα συναντάς το όνομα Βουκελάτος μπροστά σου.

Υποστήριξη: SilkTech