Ο Παναγιώτης Κοκκότης μιλά για το πώς νίκησε τον καρκίνο

Σάββατο, Ιούλιος 30, 2022 - 11:34πμ
Ο Παναγιώτης Κοκκότης

Λήξασα θεωρείται η περιπέτεια υγείας του Παναγώτη Κοκκότη.

Ο πατρινός νεαρός πρωταθλητής τάε κβον ντο, διαγνώσθηκε με καρκίνο (Λέμφωμα Hodgkin) τον περασμένο Νοέμβριο, και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, χθες ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, βγήκε νικητής!

Ιδού η ανάρτησή του:

"28 και μου δίδαξε πολλά αυτή η χρόνια...Ήμουν σε σκέψεις εάν πρέπει να αναφέρω κάτι η να το κρατήσω μέσα μου.
Ν Ι Κ Η Σ Α - Μ Ε
διότι σε όλο αυτό δεν ήμουν μόνος.
8 Δεκεμβρίου 2021, ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως έχω νοσήσει από μιας μορφής καρκίνου (Hodgkin). Πριν 16 μέρες έκανα την τελευταία θεραπεία και βγήκα ΝΙΚΗΤΗΣ. Νικητής στην ζωή, γιατί όλο αυτό είναι ένα μάθημα ζωής, ότι δεν πρέπει να το βάλεις κάτω και να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Μέσα σε όλο αυτό βλεπεις ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου να νοιάζονται για σένα και να σε αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Εύχομαι ποτέ κανένας να μην μπει σε αυτό δύσκολο και σκοτεινό δρομο αλλά όχι μοναχικό εκεί θέλω να σταθώ. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τα κρατάτε μέσα σας, μην κλείνεστε στο εαυτό σας δεν βοηθάει κάπου, μην το βλέπετε σαν ταμπού. Δεν χρειάζεται να το πολεμάτε όλο αυτό μόνοι σας. Μιλήστε στους δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς που θα σας βοηθήσετε να νιώσετε καλύτερα.
Ποτέ μην μπεις στην διαδικασία να πεις γιατί. Γιατί σε εμένα; Γιατί το ένα, γιατί το άλλο...Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Έγινε αλλά δεν πρέπει να το βάλεις κάτω πρέπει να το πολεμήσεις, θα λυγίσεις, όπως και εγώ, αλλά θα σηκωθείς και θα παλέψεις. Μονο έτσι θα κερδίσεις, αυτός είναι ο στόχος! Φτιάξε την ψυχολογία σου, να είσαι ευδιάθετος και χαμογελαστός, δες την θετική πλευρά μέσα σε όλα τα αρνητικά που μπορεί να έρχονται μέσα στην ημέρα σου. Να μην σταματήσεις να σκέφτεσαι τους στόχους και τα όνειρα που έχεις βάλεις στην ζωή σου. Είστε πολλοί εσείς που παλεύεται με τον καρκίνο, εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πως; Με ΧΑΜΟΓΕΛΟ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ! Καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι πλέον!".

ΚΟΚΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ασχολείται με το Tae kwo do από την ηλικία των 10 ετών.
ΕΤΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
2009 2ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
2009 1ος Πανελλήνιο Κύπελλο.
2010 2ος Πανελλήνιο Κύπελλο.
2012 1ος Πανελλήνιο Κύπελλο.
2012 3ος Bulgaria Open.
2014 2ος Germany Open.
2015 3ος Πανελλήνιο Κύπελλο.
2017 3ος Πανελλήνιο Κύπελλο.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech