Ο Ντουάιτ Χάουαρντ συμμετείχε σε δοκιμαστικά για το WWE

Κυριακή, Ιούλιος 31, 2022 - 2:00μμ
Ετοιμάζει τη μετάβασή του από το ΝΒΑ στο WWE

Στα δοκιμαστικά του WWE στο Νάσβιλ συμμετείχε ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο 36χρονος σέντερ, που ακόμη δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ, σκοπεύει να κάνει σύντομα τη μετάβαση στο... κατς, εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει στο μπάσκετ.
«Θα ήθελα να συνεχίσω στο ΝΒΑ, πιστεύω πως έχω ακόμη κάποια χρόνια μπάσκετ μέσα μου. Είναι αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με έναν καλό τρόπο. Και μετά να κάνω τη μετάβαση στη μεγαλύτερη business του κόσμου, το WWE. Νομίζω εκεί είναι το μέλλον για μένα. Λατρεύω το WWE», τόνισε ο πρωταθλητής με τους Λέικερς το 2020.
«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι στα δοκιμαστικά. Ελπίζω κάποια μέρα να είμαι κι εγώ πάνω στο ρινγκ και να κερδίσω κάποια ζώνη», πρόσθεσε ο Χάουαρντ που γνώρισε κάποια από τα κορυφαία στελέχη του WWE.
Ο αποκαλούμενος παλαιότερα και «σούπερμαν» παίζει στο ΝΒΑ από το 2004 έχοντας αγωνιστεί σε οκτώ All Star Game ενώ ήταν πέντε φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας. Φέτος είχε με τους Λέικερς 6,2 πόντους και 5,9 ριμπάουντ σε 16,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Υποστήριξη: SilkTech