Διοργανώσεις επιπέδου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2022 - 9:00πμ
Ο Νίκος Μπαλάσης

Λήξασα είναι η τρέχουσα εγχώρια αγωνιστική περίοδος στον στίβο, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Μπορεί, μετά από καιρό, να μην διεξήχθη στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, τούτο όμως δεν σημαίνει πως δεν έλειψαν οι μεγάλες διοργανώσεις στην Πάτρα, όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων ανδρών - γυναικών, το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και παίδων, το σχολικό πρωτάθλημα, τα «Τοφάλεια» και τόσα ακόμα.

Κοινός παρονομαστής η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., η πάλαι ποτέ Τοπική Επιτροπή στίβου του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα, που πλέον είναι η αρχή του στίβου για κάθε σωματείο που εδρεύει στην Αχαΐα, στην Ηλεία, στην Αιτωλοακαρνανία και στα εκτός Κέρκυρας νησιά του Ιονίου!
Γεωγραφικά η μεγαλύτερη ΕΑΣ της χώρας.

Και αξίζει έπαινος γιατί εδώ και μερικούς μήνες η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. έχει ανανεωθεί, με νέα πρόσωπα στο Δ.Σ., που βαδίζουν απαρέγκλιτα στον δρόμο των επιτυχιών και των μεγάλων απαιτήσεων, που άνοιξαν οι προκάτοχοί τους.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., Νικος Μπαλάσης, μπορεί δικαίως να καμαρώνει με τους συνεργάτες του για το τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο, επιμερίζεται ασφαλώς και σε όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα του στίβου, κριτές, σωματεία - παράγοντες, προπονητές, αθλητές - οικογένειές τους.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech