Τέλος εποχής στην Αρόη, Λάιος αντί Δρακοπαναγιωτάκη

Κυριακή, Ιούλιος 24, 2022 - 8:04πμ
Αλλαγή προπονητή

Εγινε γνωστό από τη διοίκηση της Αρόης, ότι ύστερα από την διετή παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδα μας, ο προπονητής Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης αποχώρησε.

"Η Διοίκηση, οι παίχτες και τα μέλη του ομίλου μας τον ευχαριστούμε για αυτά τα δύο έτη της συνεργασίας μας. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Λάιο. Η νέα αυτή συνεργασία, μας δίνει την ευκαιρία να πάμε τον όμιλο μας στην θέση που ανήκει, στην κορυφή του πρωταθλήματος", αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

Επίσης: "Σας γνωρίζουμε ότι το ΔΣ , οι παίχτες και τα μέλη του ΑΠΟ Αρόης ευχαριστούν από καρδιάς τον συνεργάτη και προπονητή Κώστα Στουπάκη για την άψογη συνεργασία κατά την αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Στουπάκης υπηρέτησε με πάθος, αγωνιστικότητα και ήθος τον όμιλο μας. Ανέλαβε ένα δύσκολο έργο το έφερε είς πέρας και κατάφερε να φέρει τον όμιλό μας στις κορυφαίες ομάδες της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ, και πάνω από όλα κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Το ΔΣ , οι παίχτες και τα μέλη του ΑΠΟ Αρόης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο προπονητικό του έργο".

Η τοποθέτηση Δρακοπαναγιωτάκη: "Η συνεργασία μου με την ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ τελείωσε ύστερα από την διετή παρουσία μου στην ομάδα. Θεωρώ ότι έδωσα ο,τι καλύτερο μπορούσα σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά και κόντρα στα προγνωστικά διεκδικήσαμε την παραμονή μας στην Α' Κατηγορία έως το τέλος, στην ψυχοφθόρα διαδικασία των διπλών μπαράζ. Αν και τελικά δεν τα καταφέραμε είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας και θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άμεσο συνεργάτη μου Κώστα Στουπάκη ο οποίος με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του και τις άριστες γνώσεις του έβαλε την δικιά του σφραγίδα στην ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα στον προπονητικό του βίο. Τέλος, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους ακούραστους εργάτες του ΑΠΟ Αροης Κωστας Μηλιτσοπουλο , Κούλη Διαμαντόπουλο, Χάρη Ιωάννου που αφιέρωσαν πολλές ώρες για να είναι δίπλα στην ομάδα η οποία χάρις σε αυτούς λειτούργησε άψογα".

Υποστήριξη: SilkTech