Το «Patras Taekwondo Seminar» έβαλε την Πάτρα στον διεθνή χάρτη

Τετάρτη, Ιούλιος 20, 2022 - 9:00πμ
Από το Σεμινάριο

Με χαρακτήρα διεθνούς διοργάνωσης ολοκληρώθηκε το προπονητικό σεμινάριο «Patras Taekwondo Seminar» που έλαβε χώρα το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου στην πόλη μας, και το οποίο διοργάνωσε για 2η φορά ο καταξιωμένος και πολυπρωταθλητής Α.Σ. Δύναμη Πάτρας.

Το τριήμερο αγωνιστικό σεμινάριο, που φιλοξενήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Three Action, περιελάμβανε διπλές προπονήσεις για δυο ηλικιακά γκρουπ υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Βέλγου προπονητή Jelle Vicca.

Μαζί με τον Βέλγο επικεφαλής προπονητή βρέθηκε η 17μελής αποστολή επίλεκτων Βέλγων αθλητών του KEUMGANG TAEKWONDOSCHOOL,  μεταξύ των οποίων 3 πρωταθλητές Ευρώπης. Μαζί του, και επίσης προσκεκλημένος του σεμιναρίου, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Balazs Toth.  

Η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε ένα αθλητικό γεγονός υψίστης σημασίας για την πόλη μας καθώς κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν την Πάτρα με σκοπό να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του βέλγικου προπονητικού team, ανεβάζοντας το επίπεδο του ελληνικού taekwondo.

Ενδεικτικό  του υψηλού επιπέδου του σεμιναρίου και της επιτυχίας του σεμιναρίου είναι το γεγονός πως αθλητές και προπονητές 20 αθλητικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα και 5 αθλητικοί σύλλογοι από το εξωτερικό μετέβησαν στην πόλη μας για να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό τριήμερο.

Ένας νέος θεσμός υψηλού επιπέδου γεννιέται στην Πάτρα, βάζοντας την στο χάρτη του διεθνούς Taekwondo!

 

Υποστήριξη: SilkTech