Ο κόσμος θα αποφασίσει για τις νέες φανέλες της Παναχαϊκής!

Σάββατο, Ιούλιος 16, 2022 - 12:20μμ

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συνεργασίας της Παναχαϊκής με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Playsports εσύ αποφασίσεις για τη νέα φανέλα!

"Η Παναχαϊκή θέλοντας πάντα να πορεύεται μαζί με τους φιλάθλους της αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να αποφασίσει για τις νέες επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Θέλουμε από όλους όσοι ενδιαφέρονται να μας στείλουν τις σκέψεις τους για το τι θέλουν να έχει πάνω η φανέλα. Δεν υπάρχει περιορισμός σε θέματα ή σε χρώματα και αυτό γιατί η Playsports μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε σχεδιαστικά γιατί πλέον υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και στείλτε τις προτάσεις σας. Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε έχει σχέση με την Πάτρα, με πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τα κοκκινόμαυρα και γενικά με οτιδήποτε σχετίζεται με την πόλη και την ιστορία της ομάδας.
*Δε θέλουμε έτοιμες γραφιστικές προτάσεις παρά μόνο ιδέες για το τι θέλετε να έχει η φανέλα
Τι είναι η ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation
Ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation είναι μέθοδος εξάχνωσης του μελανιού μέσω της θερμότητας, γίνεται μόνο σε βάση πολυεστέρα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική έχει υψηλή απόδοση στο τελικό προϊόν ενώ δεν έχει κανένα περιορισμό όσον αφορά τη παλέτα των χρωμάτων. Δίνει τη δυνατότητα ταχύτητας χωρίς καμία αύξηση κόστους σε λίγες η πολλές εκτυπώσεις. Η Playsports χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο εκτύπωσης των παραγόμενων προϊόντων εδώ και 7 χρόνια σε κάθετη παραγωγή και η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι δεν περιορίζεται το παραγόμενο προϊόν σε σχέδια και χρώματα.
Χρονικό περιθώριο αποστολής προτάσεων
Όσοι θέλετε να στείλετε τις προτάσεις σας για τη νέα φανέλα μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 20/7 στο email [email protected].
Το διάστημα 21/7 με 25/7 οι γραφίστες θα ετοιμάσουν τα σχέδια που θα είναι συνολικά τέσσερα και από τις 26/7 έως τις 31/7 θα γίνει διαδικτυακή ψηφοφορία ανάμεσα στα προτεινόμενα σχέδια για να αποφασίσετε εσείς για τις δύο εμφανίσεις.
Επίσης εκτός από τις δύο εμφανίσεις που θα προκύψουν από τις ιδέες του κόσμου και μέσω της ψηφοφορίας, θα κυκλοφορήσουν ακόμα δύο (σύνολο τέσσερις επίσημες εμφανίσεις) κατόπιν επιθυμίας της ομάδας.
Επίσημα οι νέες εμφανίσεις θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση τον Αύγουστο".

Προσυμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Τοπάλ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την προσυμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Τοπάλ. Ο Χαράλαμπος Τοπάλ είναι γεννημένος στις 11/8/2000 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου έχοντας στο ενεργητικό του 27 συμμετοχές στη Super League 2 και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας. Επίσης εκτός από τον Διαγόρα Ρόδου, έχει αγωνιστεί στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ΑΕ Μυκόνου, στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στην Κ-17 του ΠΑΟΚ και στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Super League 2!

Προσυμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμμάτη

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την προσυμφωνία της με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμμάτη.
Ο Αντώνης Τριμμάτης είναι γεννημένος στις 29/4/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στη Super League 2 έχοντας στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης εκτός από τον Ατρόμητο στον οποίο ανήκει έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για τη συνεργασία της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Super League 2!

Υποστήριξη: SilkTech