Πρεμιέρα με νίκη οι μίνι παίδες του ΝΟΠ

Σάββατο, Ιούλιος 16, 2022 - 12:09μμ
Οι μικροί του ΝΟΠ

Με αγωνιστική δραστηριότητα και στους πέντε Ομίλους, ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) η Γ' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων.

Οι αγώνες της συγκεκριμένης φάσης θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (17/7) οπότε και θα αναδειχθούν οι δέκα ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση (21-23/7), δηλαδή οι δύο πρώτες στην τελική βαθμολογία των Ομίλων.

Νικηφόρα ξεκινήσε ο ΝΟΠ.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή το βράδυ που επικράτησε του γηπεδούχου ΝΟ Ναυπλίου με σκορ 12 -7 ενώ το Σάββατο το πρωί πικράτησε του ΝΑΟ Κέρκυρας με 12 - 8.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης):
Υδραϊκός - Ολυμπιακός 4-19, ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΟ Καστέλλας 15-8, ρεπό ο ΓΣ Ηλιούπολης.
Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Περιστερίου):
Παναθηναϊκός - ΝΟ Χίου 16-7, Ακαδημία Ηρακλέιου - ΓΣ Περιστερίου 3-13, ρεπό ο ΝΟ Χανίων.
ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κολυμβητήριο Λάρισας):
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΟΥΚ Βόλου 16-6, ΝΟ Λάρισας - ΝΟ Χαλκίδας 19-9, ρεπό ο Ιωνικός.
ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Κολυμβητήριο Ναυπλίου):
ΝΑΟ Κέρκυρας - Άργης Καλαμάτας 12-3, ΝΟ Ναυπλίου - ΝΟ Πατρών 7-12, ρεπό το Παλαιό Φάληρο.
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):
ΕΑΤΕΚ - ΠΑΣ Φοίβος 8-1, Άρης - ΣΠΑΚ Νεάπολης 14-8, ρεπό ο ΠΑΟΚ.

Ο ΝΟΠ ΓΙΑ ΛΙΜΑΡΑΚΗ

Στην Χαλκίδα για προετοιμασία η Εθνική Ανδρών φιλοξενούμενη του Δήμου Χαλκιδέων. Ο πρώην του ΝΟΠ, Κώστας Λιμαράκης στην αποστολή, διεκδικεί την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα. Καλή τύχη Κώστα, είμαστε δίπλα σου.
Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών μετά την πρόσφατη επιτυχία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο του 2022, επέλεξε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα για την προετοιμασία της, που ξεκινά από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και το Σάββατο 23 Ιουλίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ της Κροατίας (από 27/8ου έως 10/ 9ου).
«Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), όπως και σε κάθε φιλοξενία της Εθνικής μας, στέκεται πάντα αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια για την επίτευξη των υψηλών της στόχων και με την ευχή να γράψει άλλο ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του Πόλο, με την κατάκτηση του τροπαίου!»
Λιμαράκης, Καβουσανός και Ανδρέαδης για τη θέση του Ζερδεβά.
Με δεδομένη την απουσία του Μάνου Ζερδεβά, η δεύτερη θέση του τερματοφύλακα θα παιχθεί ανάμεσα σε τρία νέα παιδιά, τον 23χρονο Κώστα Λιμαράκη του Πανιώνιου, τον 21χρονο Βασίλη Καβουσανό, του Απόλλωνα Σμύρνης (που προέρχεται από τον ΟΦΗ) και τον 20χρονο Μάνο Ανδρέαδη της Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τα όσα έχει αποφασίσει η LEN, κάθε εθνικό συγκρότημα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει 15 παίκτες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ και στη 13άδα κάθε αγώνα θα μπορούν να υπάρχουν μέχρι δύο αλλαγές.
Ευχόμαστε να είναι επιτυχημένη η παρουσία του Κ.Λιμαράκη στην διάρκεια της πολυήμερης προετοιμασίας και να αποτελέσει αυτός την εναλλακτική πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Στη Χαλκίδα, θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουλίου, ενώ για την Τετάρτη 20 Ιουλίου, προγραμματίζεται (20.00) επίσημο προπονητικό διπλό στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.
ΧΡΥΣΗ Η ΤΑΤΣΙΟΥ
Χρυσό μετάλλιο για τη Βασιλική Τάτσιου στα 800 μ. ελεύθερο στην κατηγορία των νεανίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech