Μπαρτσελόνα: Πήρε Ραφίνια, αλλά το «μπαμ» το κάνει η σύζυγός του

Κυριακή, Ιούλιος 17, 2022 - 5:00μμ
Οι οπαδοί της Μπάρτσα σχολίασαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα και τη Νατάλια Ροντρίγκες

Σε συμφωνία με τη Λιντς έφτασε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ραφίνια και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο Βραζιλιάνος περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι «μπλαουγκράνα» κινήθηκαν γρήγορα τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τον κάνουν δικό τους με την Τσέλσι και την Άρσεναλ επίσης να πιέζουν για την απόκτησή του.
Ο 26χρονος Ραφαέλ Ντίας Μπελόλι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Αβάι και πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό το 2016, για λογαριασμό της πορτογαλικής Βιτόρια Γκιμαράες, όπου ξεδίπλωσε πτυχές του ταλέντου του. Δύο χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 6,5 εκατ. ευρώ και μέσα σε ένα χρόνο η αξία του τριπλασιάστηκε, καθώς το 2019 μετακόμισε αντί 21 εκατ. στη Γαλλία και τη Ρεν. Τον Οκτώβριο του 2020, κατόπιν εισήγησης του Μαρσέλο Μπιέλσα, η Λιντς τον απέκτησε αντί περίπου 20 εκατ. ευρώ και σε δύο σεζόν στην Premier League ο Ραφίνια κατέγραψε 65 συμμετοχές και 17 γκολ.

Από το ΓΣΠ, στο Καμπ Νου η Ναταλία του Ραφίνια! (φώτος) | Kerkida.net
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο διεθνής εξτρέμ (έχει εννέα συμμετοχές και τρία γκολ στην εθνική Βραζιλίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Οκτώβριο) θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Το κόστος της μεταγραφής του υπολογίζεται στα 55 εκατ. ευρώ, ποσό που ενδέχεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια με τα διάφορα μπόνους. Αναμένεται να παρουσιαστεί ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο με το κλαμπ ως το 2024. Από εδώ και πέρα η Μπάρτσα στρέφει το βλέμμα της στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπαρτσελόνα τον... φυγάδευσε από τα ΜΜΕ και τον έβγαλε από την... πίσω πόρτα του αεροδρομίου, ενώ από μπροστά βγήκε ο ξάδερφός του που του μοιάζει πολύ προκαλώντας... σύγχυση στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο «Ελ Πρατ».
Πέραν, όμως, του Ραφίνια και του ξαδέρφου του, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ασχολήθηκαν και με την καλλονή σύζυγο του νέου άσου της ομάδας τους, Ναταλία Ροντρίγκες. Η 23χρονη μοντέλο και influencer γνώρισε τον ποδοσφαιριστή πριν από ενάμιση χρόνο και σύντομα παντρεύτηκαν.
Μάλιστα, εικάζεται πως πέραν της επιθυμίας του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού να παίξει στην Μπαρτσελόνα, ισχυρή επιρροή στην απόφασή του είχε και η σύντροφός του που ήθελε να ζήσει στη Βαρκελώνη όπου θεωρητικά θα έχει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Από το ΓΣΠ, στο Καμπ Νου η Ναταλία του Ραφίνια! (φώτος) | Kerkida.net

Υποστήριξη: SilkTech