Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον Αρίωνα Πάτρας

Πέμπτη, Ιούλιος 14, 2022 - 10:00πμ
Η συμμετοχή με 3 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΑΓΣ Αρίων με την συμμετοχή στο τελευταίο χρονικά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-20 που πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 9-10/7 στη πόλη των Σερρών. Την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές Κώστας Γκοτσόπουλος (σφαίρα) , Νίκος Λυμπέρης και Ηλίας Τομπουλίδης (5000μ & 800μ) και συνόδεψαν οι προπονητές Κώστας Μπούσιας και Βασίλης Σουβαλιώτης.
Πρώτος χρονικά αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 ο Κώστας Γκοτσόπουλος στο τελικό της σφαιροβολίας χωρίς να μπορέσει όμως να γράψει επίδοση καθώς είχε 3 άκυρες προσπάθειες, ολοκληρώνοντας άδοξα μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς αλλά και Πανελλήνιες εξετάσεις.
Στο βραδινό τελικό των 5000μ σε μια γεμάτη κούρσα αγωνίστηκαν ο Ηλίας Τομπουλίδης και ο Νικόλας Λυμπέρης. Ο Νικόλας Λυμπέρης οδήγησε την κούρσα για σχεδόν 2χλμ υπερβάλοντας εαυτό μη μπορώντας όμως να κρατηθεί στην συνέχεια. Ο Ηλίας Τομπουλίδης αγωνίστηκε με πάθος δίδοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του καθώς ήταν μέσα στους πρωτοπόρους μέχρι το καμπανάκι, όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αλλαγή ρυθμού μέχρι το τέλος τερματίζοντας τελικά στην 6η θέση με νέο ατομικό και συλλογικό ρεκόρ (15΄53΄΄43). Ατομικό ρεκόρ έκανε και ο Νικόλας Λυμπέρης που τον ακολούθησε στην 7η θέση (15΄57΄΄72).
Το πρωί της Κυριακής 10/7 ο Ηλίας Τομπουλίδης αγωνίστηκε στην 3η προκριματική σειρά των 800μ (5ος) μη μπορώντας όμως να προκριθεί στη 12άδα του τελικού αφού στην κατάταξη βρέθηκε στην 19η θέση με επίδοση 2΄05΄΄63.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Υποστήριξη: SilkTech