Στο σεμινάριο Πετοσφαίρισης του Σ.Ε.Π.ΠΕ. ο Άρης Αγγελόπουλος

Τρίτη, Ιούλιος 12, 2022 - 2:00μμ
Με καλεσμένους τον Giovanni Guitetti, κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή της Vakifbank και της Εθνικής Τουρκίας καθώς και τον καθηγητή και θρύλο του Ιταλικού Βόλεϊ Carmelo Pittera

Πλήρες και άκρως εξαιρετικό ήταν το τριήμερο διεθνές σεμινάριο Βόλεϊ που διοργάνωσε στις 5-6 και 7 Ιουλίου 2022, ο σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης στην Αθήνα, με καλεσμένους τον Giovanni Guitetti, κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή της Vakifbank και της Εθνικής Τουρκίας καθώς και τον καθηγητή και θρύλο του Ιταλικού Βόλεϊ Carmelo Pittera.
Μέθοδοι διδασκαλίας και προπονητικής στην Πετοσφαίριση, σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες της προπόνησης και του αγώνα ήταν μερικοί από τους θεματικούς άξονες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου επιμόρφωσης.
Παρών σε όλες τις ημέρες του σεμιναρίου ήταν και ο προπονητής της Παναχαϊκής και γενικός γραμματέας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Άρης Αγγελόπουλος.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε και ειδική τελετή βραβεύσεων στην αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω.
Παρόντες ήταν πάρα πολλοί προπονητές καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, άλλοι επίσημοι και φίλοι του Βόλεϊ.
Η διοργάνωση των σχετικών διεθνών σεμιναρίων εντάσσεται στο διαρκές πλάνο επιστημονικής ενημέρωσης του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης προς τα μέλη του και όπως αναφέρει ο Άρης Αγγελόπουλος έχουν εξαιρετική αξία και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες δράσεις με σκοπό την ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματικού προφίλ των προπονητών Πετοσφαίρισης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech