Οι έφηβοι του ΝΟΠ 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Κυριακή, Ιούλιος 10, 2022 - 6:59μμ
Αξιζαν κάτι παραπάνω

Νίκη και χάλκινο μετάλλιο για το ΝΟΠ απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-10 και χρυσό σκόρερ τον τερματοφύλακα Χριστό Μαυριόπουλο σε νεκρό χρόνο!

Η ομάδα της Βουλιαγμένης ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο τέλος της 1ης περιόδου με σκορ 4-3. Στη συνέχεια ο ΝΟΠ ανέβασε την απόδοση του στην άμυνα και σε συνδυασμό με μια σειρά καλών επιθέσεων βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με σκορ 7-6.
Στην 3η περίοδο και οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν αγχωμένες ενώ κυριάρχησαν οι άμυνες με την καθεμία να σκοράρει από ένα μόνο τέρμα.
Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες της Βουλιαγμένης έδειξαν ψυχραιμία και κατάφεραν να προηγηθούν 32 δεύτερα πριν το τέλος με 10-9.
Στα 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα ο Απ. Γεωργαράς σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και έφερε το παιχνιδι στην ισοπαλία. Στη συνέχεια μετά από time-out και αφού η μπάλα παίχτηκε από το κέντρο της πισίνας από τον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, ο Αγγ. Καραΐσκος έκλεψε τη μπάλα και την γύρισε στον τερματοφύλακά μας. Δείχνοντας τρομερά αντανακλαστικά ο Χρ. Μαυριόπουλος σούταρε αμέσως στο κενό τέρμα και πέτυχε σε νεκρό χρόνο το νικητήριο τέρμα.
Δείτε το απίστευτο φινάλε:
"Συγχαρητήρια στον προπονητή Σπύρο Μπουλουγουρά, το βοηθό Βασίλη Λαμπάτο και στον υπεύθυνο της ομάδας Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!
Η οικογένεια του ΝΟΠ είναι περήφανη για εσάς, είτε κερδίζετε, είτε χάνετε.
Σας ευχαριστούμε για όλα!" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου
Τα 8λεπτα: 3-4, 7-6, 8-7, 11-10
ΝΟΠ (Μπουλουγουράς): Γεωργαράς 7, Γιώτης, Θωμόπουλος,Καραΐσκος , Κοτσάμπασης, Κρεμανταλάς, Λιάτσος, Λυκούδης 2, Μαυριόπουλος 1, Μπετχαβάς, Μπιτσάκος, Πριτσαπίδουλας, Τρασάι 1, Φιλιππάτος, Χριστοδουλόπουλος

• Γεωργαράς Απόστολος
• Γιώτης Αλκης
• Θωμόπουλος Ανδρέας
• Καραϊσκος Άγγελος
• Κοτζαμπάσης Παντελής,
• Κρεμανταλάς Νάσος
• Λιάτσος Θεόδωρος
• Λυκούδης Σπύρος
• Μαυριόπουλος Χρήστος
• Πριτσαπίδουλας Γιώργος
• Μπετχαβάς Θωμάς
• Μπιτσάκος Κωνσταντίνος
• Τρασάι Χριστόφορος,
• Φιλιππάτος Οδυσσέας
• Χριστοδουλόπουλος Νίκος

Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ηλικιακή ομάδα του ΝΟΠ (Νέων, Εφήβων, Παίδων, Μίνι παίδων) κατακτά μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και (εάν όλα πάνε καλά με τους μίνι παίδες, που βρίσκονται ήδη στην 3η φάση και διεκδικούν πρόκριση στα τελικά), η πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου από το 1961 που ξεκίνηαν τα "μικρά" πρωταθλήματα, που και οι 4 ομάδες θα είναι στην τελική φάση των "8", το μεγάλο όραμα του επικεφαλής προπονητή Βασίλη Λαμπάτου.

Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Μετά από ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι ο ΝΟΠ ηττήθηκε το πρωί της Κυριακής από το ΝΟ Χανίων με σκορ 10-8, αν και προηγήθηκε 8-6. Τα 8λεπτα: 3-2, 4-5, 8-6, 8-10
ΝΟΠ (Μπουλουγουράς): Γεωργαράς 4, Γιώτης, Θωμόπουλος, Καραΐσκος, Κοτσάμπασης, Κρεμανταλάς, Λιάτσος, Λυκούδης 2, Μαυριόπουλος, Μπετχαβάς 2, Μπιτσάκος, Πριτσαπίδουλας, Τρασάι, Φιλιππάτος , Χριστοδουλόπουλος

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Με μια σημαντική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών καθώς επικράτησε της ομάδας του Π. Φαλήρου με σκορ 11-10.
Τα 8λεπτα: 4-2, 5-4, 8-7, 11-10

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα εφήβων του ΝΟΠ καθώς επικράτησε του ΝΟ Λάρισας με το ευρύ σκορ 20-9 και πλέον μετράει 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
ΝΟΠ (Μπουλουγουράς): Γεωργαράς 5, Γιώτης, Θωμόπουλος, Καραΐσκος, Κοτσάμπασης 1, Κρεμανταλάς 1, Λιάτσος 1, Λυκούδης 6, Μαυριόπουλος, Μπετχαβάς 2, Μπιτσάκος 1, Πριτσαπίδουλας, Τρασάι 1, Φιλιππάτος 1, Χριστοδουλόπουλος 1
Τα 8λεπτα: 4-0, 11-0, 17-4, 20-9

Η ομάδα εφήβων του ΝΟΠ επικράτησε του ΓΣ Περιστερίου με σκορ 11-10 και προκρίθηκε στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.
Ο ΝΟΠ είχε καλή απόδοση στα 3 πρωτα 8λεπτα όπου και βρέθηκε να προηγείται με 7-4. Στη συνέχεια το Περιστέρι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και σε συνδυασμό με την αποβολή του τερματοφύλακά μας Χ. Μαυριόπουλου με 3 ποινές κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10.
Με μια εξαιρετική επίθεση και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Θ. Μπετχαβάς σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα μας.
Τα 8λεπτα: 2-2, 5-3, 7-4, 11-10
ΝΟΠ (Μπουλουγουράς): Γεωργαράς 4, Γιώτης, Θωμόπουλος, Καραΐσκος 1, Κοτσάμπασης, Κρεμανταλάς, Λιάτσος, Λυκούδης 1, Μαυριόπουλος, Μπετχαβάς 2, Μπιτσάκος, Πριτσαπίδουλας, Τρασάι 2, Φιλιππάτος 1, Χριστοδουλόπουλος

Νίκη και στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης και πρόκριση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και με καλές επιθέσεις βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με σκορ 8-5.
Στη συνέχεια ο ΝΟΠ ανέβασε ρυθμό στην επίθεση ενώ στην τελευταίο περίοδο με μια σειρά από εξαιρετικές άμυνες δεν δέχτηκε κανένα τέρμα με το τέλος του αγώνα να τον βρίσκει νικητή με 12 - 11.
Τα 8λεπτα: 3-5, 5-8, 10-11, 12-11
ΝΟΠ (Μπουλουγουράς): Γεωργαράς 5, Γιώτης, Θωμόπουλος, Καραΐσκος, Κοτσάμπασης, Κρεμανταλάς, Λιάτσος, Λυκούδης 5, Μαυριόπουλος, Μπετχαβάς, Μπιτσάκος 1, Πριτσαπίδουλας, Τρασάι, Φιλιππάτος 1, Χριστοδουλόπουλος

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα εφήβων του ΝΟΠ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και στους Αχαιούς πρωταθλητές στίβου για τα 17 μετάλλια
Η ιστορία συνεχίζεται και ξαναγράφεται. Νιώθουμε όλοι μας χαρά και υπερηφάνεια για την ομάδα εφήβων του ΝΟΠ, η οποία κερδίζοντας τη Βουλιαγμένη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων 2022 και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, απέδειξε ότι έχει υποδομή, δυναμική και μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς πολίστες, μερικοί από τους οποίους είναι παιδιά παλαιών αθλητών του ΝΟΠ, στους προπονητές, στους γονείς και στην ιστορική ομάδα της πόλης μας.
Ακόμη πιο πολλά συγχαρητήρια στους Αχαιούς πρωταθλητές στίβου, που κατέκτησαν 17 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, στους προπονητές, στους γονείς και στις ομάδες της Ολυμπιάδας, του Πέλοπα, του Κούρου και του Αθηνόδωρου.
Η νέα γενιά των Αχαιών αθλητών μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

ΝΕΠ

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον συντοπίτη ΝΟΠ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Εφήβων. Είναι μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τον υγρό στίβο της περιοχής μας, που φανερώνει το ταλέντο και τη δυναμική που έχει η Πάτρα και στις ηλικιακές κατηγορίες. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των Εφήβων του ΝΟΠ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΠ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

Συγχαρητήρια στην ομάδα των εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών η οποία επικράτησε στο μικρό τελικό του Πανελληνιου πρωταθλήματος της ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης με σκορ 11-10 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και το χάλκινο μετάλλιο.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στο προπονητικό team για την προσπάθεια τους και την επιτυχία τους!
Την επόμενη θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση!!

Υποστήριξη: SilkTech