Η Πάτρα στο χάρτη του διεθνούς Taekwondo!

Τετάρτη, Ιούλιος 6, 2022 - 12:00μμ
Προπονητικό σεμινάριο «Patras Taekwondo Seminar» από τη Δύναμη

Το προπονητικό σεμινάριο «Patras Taekwondo Seminar» θα ανοίξει τις πύλες του για 2η φορά το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου στην πόλη μας με οικοδεσπότη τον καταξιωμένο και πολυπρωταθλητή Α.Σ. Δύναμη Πάτρας.
Σε μια ακόμα προσπάθεια εξωστρέφειας του πατρινού συλλόγου και της διαχρονικής τάσης του να πρωτοπορεί στην ελληνική σκηνή, η Δύναμη, χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της από προπονητικά σεμινάρια και camp, καθώς και την εμπειρία από το άκρως επιτυχημένο προπονητικό σεμινάριο το 2019 που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των αθλητών, βάζει την Πάτρα για ακόμα μια φορά στο χάρτη του διεθνούς TaeKwonDo με μια μεγάλη διοργάνωση!
Το τριήμερο αγωνιστικό σεμινάριο «PATRAS TAEKWONDO SEMINAR» θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Three Action, με προσκεκλημένο και επικεφαλής προπονητή τον Jelle Vicca.
Ο διεθνούς φήμης Βέλγος προπονητής θα βρεθεί το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου στην Πάτρα μαζί με 17μελή αποστολή επίλεκτων Βέλγων αθλητών του KEUMGANG TAEKWONDOSCHOOL, μεταξύ των οποίων 3 πρωταθλητές Ευρώπης. Μαζί του, και επίσης προσκεκλημένος του σεμιναρίου, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Balazs Toth.
Η διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει ένα αθλητικό γεγονός υψίστης σημασίας για την πόλη μας καθώς κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα επισκεφθούν την Πάτρα με σκοπό να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του βέλγικου προπονητικού team, ανεβάζοντας το επίπεδο του ελληνικού taekwondo και παράλληλα αναδεικνύοντας ταλαντούχα ελληνόπουλα, τους πρωταθλητές του αύριο.
Ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου του σεμιναρίου είναι πως αγωνιστικές ομάδες από ευρωπαϊκές χώρες θα μεταβούν στην πόλη μας για να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό τριήμερο, ενώ από τη διοργάνωση δε θα μπορούσαν να λείπουν ηχηρά ονόματα του εγχωρίου Ταεκβοντό, προσδίδοντας χαρακτήρα διεθνούς διοργάνωσης.
Αποδεικνύονται έτσι εμπράκτως το υψηλό επίπεδο και τα αυστηρά στάνταρ του πατρινού σωματείου τα οποία το έχουν κάνει να πρωταγωνιστεί σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, καταφέρνοντας με τις διοργανώσεις του να βάλει την Πάτρα στο χάρτη του διεθνούς Taekwondo!
To PATRAS TAEKWONDO SEMINAR πλησιάζει και η καρδιά του ελληνικού Ταεκβοντό θα χτυπάει στην Πάτρα το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech