Μόνο κέρδη οι μικροί του ΝΟΠ στην Ιταλία

Δευτέρα, Ιούνιος 27, 2022 - 9:00πμ
Ικανοποιημένοι οι πιτσιρικάδες

Εντυπωσιασμένη, χαρούμενη και γεμάτη εμπειρίες αποχωρεί η αποστολή του ΝΟΠ που για μια εβδομάδα τα μέλη της έγιναν οι πρεσβευτές της Πάτρας, στην μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή του πόλο.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το Σάββατο, με μια φαντασμαγορική γιορτή το φεστιβάλ @HaBaWaBa International Festival 2022. Εκατοντάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες, οι συνοδοί και οι προπονητές τους, είχαν την ευκαιρία για μια εβδομάδα να ζήσουν το όνειρο του πόλο σε ένα παραδεισένιο κατασκηνωτικό χώρο στο Ligniano της Ιταλίας. Πήραν μέρος 156 ομάδες από 11 χώρες. Από την Ελλάδα μαζί με τον ΝΟΠ ήταν τα παιδιά του Εθνικού Πειραιώς, του ΑΟΠ Φαλήρου και του Περιστερίου, και όλοι μαζί έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία με τα κίτρινα Τ-σερτ στην έξοδο της κατασκήνωσης.

Πρωταθλητές HaBaHaBa στην κατηγορία Κ10 οι Αιγύπτιοι της New Giza Sports Club που ήρθαν στο Ligniano με 5 ομάδες (K10 & K12).

Πρωταθλητές HaBaHaBa στην κατηγορία Κ12 τα «κροκοδειλάκια» της Posillipo (Circolo Nautico Posillipo) με προπονητή τον πατρινό, πρώην παίκτη και προπονητή του ΝΟΠ, Γιάννη Κοϊνη.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην προπονήτρια Γωγώ Τσινιά και τους συνοδούς Βάσια Καλαρούτη και Διονύση Βυθούλκα για την άψογη παρουσία όλων στην διάρκεια του φεστιβάλ. Πολλά μπράβο στους συντονιστές Γιώργο Θωμόπουλο και Βασίλη Λαμπάτο που μέχρι τελευταία ημέρα κανόνιζαν τις λεπτομέρειες της αποστολής, αλλά λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων έμειναν πίσω και δεν ταξίδεψαν στην Ιταλία.
Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των παιδιών που υιοθέτησαν και υποστήριξαν την αποστολή στην Ιταλία. Χάρις την ενεργή παρουσία τους και την προσπάθειά τους, έγιναν όλα δυνατά.
Aς κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη χρονιά στο HaBaWaBa 2023 και να ευχηθούμε να έχουμε αφήσει πίσω τα προβλήματα με την πανδημία.
Μπράβο – Μπράβο- Μπράβο.
Αυτή είναι η εικόνα και η θέση του ΝΟΠ που θέλουμε και προσπαθούμε. Ένας Όμιλος ανοικτός σε συνεργασίες με ανταλλαγές εμπειριών και γνώσεων. Στην πρωτοπορία του υγρού στίβου σε Ελλάδα και Ευρώπη, με βάση τις αρχές του Ομίλου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις αξίες του Ολυμπισμού.
Χαίρε Πάτρα! Χαίρε ΝΟΠ", αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΝΟΠ

Υποστήριξη: SilkTech