Για την 5η θέση ο ΝΟΠ στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα

Κυριακή, Ιούνιος 26, 2022 - 1:37μμ
Ο ΝΟΠ

Το Παλαιό Φάληρο κόντρα στον ΝΟ Χανίων θα διεδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) 2022 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει το απόγευμα (18.30) στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Φαλήρου.

Στους δύο πρωϊνούς ημιτελικούς, που έγιναν στο ίδιο κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε του ΣΚ Ροή με 15-7, ενώ ο ΝΟ Χανίων νίκησε τον ΠΑΟΚ με 12-4. Οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό.

Το απογευματινό πρόγραμμα: 17.00 ΣΚ Ροή - ΠΑΟΚ (μικρός τελικός), 18.30 Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χανίων (Μεγάλος Τελικός).

Ο ΝΟΠ

Με ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 11-9 και νίκη απέναντι στο Χαϊδάρι με 16-7 ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων με το ΝΟΠ να καταλαμβάνει την 3η θέση.

Κι έτσι θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-6.
Το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Ροή στοίχισε στην ομάδα του ΝΟΠ και δεν της επέτρεψε να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

"Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές τους για την προσπάθειά τους ολόκληρο το χρόνο. Η προσήλωση στο στόχο, η συστηματική προπόνηση και οι θυσίες που έχουν κάνει είμαστε σίγουροι ότι έχουν δημιουργήσει σωστούς αθλητές και ότι μπροστά τους έχουν ένα λαμπρό μέλλον.
Ειδικότερα όταν όλα αυτά συνδυάζονται με ήθος και σωστή αθλητική συμπεριφορά, μόνο περήφανεια μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε. Συνεχίζουμε στην επόμενη μέρα με σκληρή δουλειά και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους", αναφέρεται σε ανακοίνωση.


Η ΝΕΠ

Την ήττα με 12-9 από την Ροή υπέστη η ΝΕΠ στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Πανελληνίου Παιδικού πρωταθλήματος πόλο. Τα 8λεπτα: 3-1, 2-2, 3-3, 4-3. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Νικολόπουλος 1, Χρόνης 1, Τζίνης 3, Τσίπης 1, Σαλπόγλου 3.

Υποστήριξη: SilkTech