Η νέα μελέτη για την ανακατασκευή του γηπέδου της ΠΓΕ

Σάββατο, Ιούνιος 25, 2022 - 3:00μμ
Απο την παρουσίαση της απόφασης

Σήμερα Σάββατο (25/6) στις 11:30 πμ. στα γραφεία της Π.Γ.Ε. ο Πρόεδρος Παν. Σεμιτέκολος, ο ταμίας Βας. Τσούνας, ο Γεν. Γραμματέας Σαμ. Χαριτωνίδης και ο Ειδικός Γραμματέας & υπεύθυνος για το έργο Άγγελος Ροζής ανακοίνωσαν την απόφασή τους να προχωρήσει η ΠΓΕ στο επόμενο στάδιο της μελέτης ανακατασκευής του γηπέδου το οποίο είναι η κατάθεση φακέλου για την αρχική έγκριση του έργου από τις αρμόδιες αρχές.

"Στο τέλος της θητείας αυτού του συμβουλίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποδοχή της πρότασης του Σπύρου Μαντά και των συνεργατών του για την σύνταξη της μελέτης της μερικής ανακατασκευής του γηπέδου της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Μετά από πολύμηνη διεξοδική μελέτη και ανάλυση, ταυτόχρονα με την υπερπήδηση αντικειμενικών δυσκολιών, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση του Κυρίου Μαντά και σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Με αίσθημα ευθύνης προς το Ιστορικό Σωματείο και τους πολυπληθείς φιλάθλους της σχεδιάζουμε το μέλλον όπως αξίζει στην κοκκινόμαυρη Βασίλισσα.

Είμαστε σίγουροι πως η μελέτη θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία όλων μας. Το όραμα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η Π.Γ.Ε. παίρνει μορφή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια για τις περαιτέρω διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για την μέχρι τώρα αμέριστη στήριξη τους στο εν λόγω εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Ειδ. Γραμματέας
Παν. Σεμιτέκολος Σαμ. Χαριτωνίδης Άγγελος Ροζής"

Υποστήριξη: SilkTech