Η ομάδα παίδων Κ15 της ΝΕΠ απόψε με τη ΣΚ Ροή

Πέμπτη, Ιούνιος 23, 2022 - 12:00μμ
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο

Με τη συμμετοχή της ΝΕΠ ξεκινάει σήμερα και κορυφώνεται την Κυριακή η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων (Κ15). Τα «δελφίνια» μετέχουν στον Β΄ Ομιλο της τελικής φάσης (οι αγώνες στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου) μαζί με ΠΑΟΚ, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΣΚ Ροή και τον συντοπίτη ΝΟΠ. Στον Α΄ Ομιλο (οι αγώνες στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου) μετέχουν οι Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΟ Λάρισας. Οι ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 23/6: ΠΑΟΚ-ΑΕ Χαϊδαρίου (21:00), ΝΟΠ-ΣΚ Ροή (22:00).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/6: ΣΚ Ροή-ΠΑΟΚ (13:00), ΝΕΠ-ΝΟΠ (14:00), ΑΕ Χαϊδαρίου-ΣΚ Ροή (21:00), ΠΑΟΚ-ΝΕΠ (22:00).
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/6: ΝΕΠ-ΑΕ Χαϊδαρίου (9:00), ΝΟΠ-ΠΑΟΚ (10:15), ΣΚ Ροή-ΝΕΠ (17:00), ΑΕ Χαϊδαρίου-ΝΟΠ 18:15).
Η ΝΕΠ θα στηριχθεί στους εξής πολίστες: Αγγελος Κανταρτζόπουλος, Θανάσης Μουσσάς, Ανδρέας Τσίπης, Θοδωρής Τζίνης, Χρήστος Χρόνης, Νίκος Τζελετόπουλος, Βασίλης Νικολόπουλος, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, Μάριος Σαλπόγλου, Δημήτρης Μιχαλάτος, Κυριάκος Κοτσίδης, Δημήτρης Ζαγκρέμπας, Αλέξανδρος Μπαράκος, Κωνσταντίνος Μπεκρής και Βασίλης Νικολόπουλος.
Ο προπονητής των «δελφινιών» Θανάσης Κοντάκος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Εχουμε διανύσει όλο αυτό το ταξίδι μέχρι τα τελικά με πολλές δυσκολίες, αλλά με ακόμα περισσότερο πείσμα και, πλέον, ήρθε η ώρα να φτάσουμε στον προορισμό μας. Εχω πολύ εμπιστοσύνη στους αθλητές μου κι αυτό που έχω ζητήσει από όλους είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να το ευχαριστηθούμε, μιας και τον αρχικό μας στόχο τον έχουμε ήδη επιτύχει. Από εδώ και πέρα, μόνο κέρδος έχουμε, οπότε περιμένω να παίξουμε χωρίς άγχος, βγάζοντας μέσα στην πισίνα όλα αυτά που έχουμε μάθει όλον αυτόν τον καιρό, παίζοντας καλό πόλο».

Υποστήριξη: SilkTech