Χρυσή Βαλκανιονίκης η Δέσποινα Μουρτά

Δευτέρα, Ιούνιος 20, 2022 - 5:23μμ
Η Δέσποινα Μουρτά της Ολυμπιάδας

Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η παρουσία της χώρας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που έγινε στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας το σαββατοκύρικο.

Η εθνική μας ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στον πίνακα των μεταλλίων με εννέα χρυσά έξι ασημένια και εννέα χάλκινα, όσο και στον πίνακα της βαθμολόγησης με 224.5 βαθμούς κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Η τετράδα των γυναικών της μεγάλης σκυτάλης αποτελούμενη κατά σειρά από τις Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πατρας), Μαρίτα Αργυρού, Άννα Κιάφα και Ανδριάνα Φέρρα έφτασε εύκολα στη νίκη με 3.34.29. Η χώρα μας συνεχίζει τις καλές παρουσίες στις σκυτάλες αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται και στις δύο αποστάσεις.

Άτυχη στάθηκε η ομάδα των Ανδρών, που δεν κατάφερε να τερματίσει, καθώς στην τελευταία αλλαγή ανάμεσα στον Μιχάλη Παππά και τον Σπύρο Δουκατέλη έγινε ένα μικρό ατύχημα. Ο Παππάς πάτησε πάνω στην αλλαγή το παπούτσι του Δουκατέλη και του έσκισε το πόδι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μην είναι σε θέση να συνεχίσει την προσπάθεια του. Στην ομάδα έτρεξαν ακόμη οι Δημήτρης Λεβαντίνος και Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech