Ανοίγει η αυλαία στο 13ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών στο Παμπελοποννησιακό!

Δευτέρα, Ιούνιος 20, 2022 - 5:03μμ
Τελετή έναρξης
Ξεκινάει σήμερα το 13ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο!
Όπως είναι ήδη γνωστό η Πάτρα φιλοξενεί μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση φέτος και μιλάμε για το 13ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών, που θα γίνει στην πόλη  από σήμερα ως τις 25 Ιουνίου.
Από χθες Κυριακή ξεκίνησαν να φτάνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα οι αποστολές των ξένων ομάδων που συμμετέχουν και θα μείνουν για περίπου μια εβδομάδα στην πόλη μας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 300 αθλητές – συνοδοί αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα αυτές τις ημέρες, κάτι που θα τονώσει για τα καλά την τοπική οικονομία σε μια δύσκολη περίοδο για την περιοχή μας. Το οικονομικό «αποτύπωμα» δεν είναι ακόμα εύκολο να οριοθετηθεί, ωστόσο θα είναι πολύ σημαντικό και θα μείνουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στην Πάτρα από την σημαντική αυτή διοργάνωση.
Η τελετή έναρξης θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18.30 με την έναρξη του πρώτου αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

ΚΑΤΩ:

Ο Γενικός Διευθυντής των αγώνων Μάκης Παρασκευόπουλος και ο Ισπανός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Deaf Champions League Juan Carlos Basilio!

Υποστήριξη: SilkTech