Με επιτυχία η Ionian Sailing Fiesta

Δευτέρα, Ιούνιος 20, 2022 - 10:00μμ
Υπέροχες στιγμές

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η Ionian Sailing Fiesta ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και καθέναν ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την συμμετοχή σας και για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί μας.
Η προσέλευσή σας ,η συμμετοχή σας καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ,τα γέλια σας ,τα λόγια σας ήταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση ,που μας δίνει την ώθηση να το επαναλάβουμε και την επόμενη χρονιά.
Κύριο συστατικό στοιχείο για την επιτυχία της διοργάνωση ήταν η συμμετοχή σας, που σε συνδυασμό με την συντονισμένη συνεισφορά πολλών ανθρώπων, λάτρεις της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας, αγκάλιασαν την εκδήλωση , και εργάστηκαν σε διαφορετικούς τομείς ,προσφέροντας τον χρόνο τους την γνώση τους και την εμπειρία τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι επάξιο των απαιτήσεων όλων μας.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους Skipper μας ,που με την μεγάλη εμπειρία τους μας ταξίδεψαν με απόλυτη ασφάλεια και μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν καθ΄όλη την διάρκεια του τετραήμερου.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την ουσιαστική συνεισφορά τους,
Το Marina Stores Patras και τον Lalizas για τα δώρα που προσέφερε στους συμμετέχοντες
Το Λιμανάκι για την φιλοξενία του και την βοήθεια του κατά την έναρξη και τον τερματισμό της εκδήλωσης. και το George Restaurant για τον χώρο που μας διασφάλισε ώστε να δέσουν τα σκάφη με ασφάλεια" αναφέρουν σε ανακοίνωσή του οι δοργανωτές.


Υποστήριξη: SilkTech