Τα κατάφεραν οι Αναστάσης και Σπύρος Φουσέκης του Διογένη

Παρασκευή, Ιούνιος 17, 2022 - 5:09μμ
Τα κατάφεραν!

Πολυ μεγάλες επιτυχίες σημειώθηκαν απο τους αθλητές του ΑΟ Διογένης Πάτρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παμπαίδων-Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 09-12/06/2022.

Ειδικότερα, οι αθλητές του ΑΟ Διογένης Πάτρας (και αδέρφια) Αναστάσης και Σπύρος Φουσέκης στέφθηκαν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στο διπλό των παμπαίδων μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις.

Επιπλέον ο Αναστάσης Φουσέκης κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό των παμπαιδων αλλα και στο ομαδικό του ίδιου πρωταθληματος ενώ και ο Σπύρος Φουσέκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό αγώνισμα αλλά και στο ομαδικό.

Οι παραπάνω επιτυχίες αναδυκνείουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται απο τους προπονητές τους Αθανάσιο Τσοκανά, Γιώργο Βασκαντήρα και Παναγιώτη Ανδριανό, οι οποίοι εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές προπονησης και καθοδηγώντας τους ιδανικά κατάφεραν να τους κάνουν πρωταθλητές σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Mάλιστα τα αδέρφια Φουσέκη (οι οποίοι αποτελούν μέλη του κλιμακίου προ-εθνικών ομάδων Δυτικής Ελλάδας και γυμνάζονται και με τον ομοσπονδιακό Προπονητή Σωτήρη Ζήκο), με τη συνοδεία των προπονητών τους, θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Επιτραπεζια Αντισφαίριση (μαζί με την συναθλητριά τους, Κατερίνα Ιωάννου και τον Δημήτρη Αλεξανδρίδη του ΑΚ Ζωγράφου) στο 5th Youth Table Tennis World Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Gyor της Ουγγαρίας απο 21 εως 26 Ιουνίου.

Στην διοργάνωση, η οποία πέρα απο το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και 2μερο camp προετοιμασίας, θα λάβουν μέρος 232 νεαροί αθλητές απο 20 χώρες (Βραζιλία, Κύπρος, Τσεχία, Ισημερινός, Αίγυπτος, Γκάνα, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιράν, Ιαπωνία, Κιργιστάν, Κόσοβο, Γερμανία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβακία, Τυνησία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Ουγγαρία).

Υποστήριξη: SilkTech