Netflix: Κάνει «χρυσές» τις WAGS της εθνικής Αγγλίας για ντοκιμαντέρ στην διάρκεια του Μουντιάλ

Κυριακή, Ιούνιος 19, 2022 - 5:00μμ
Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κι ο αρχηγός Χάρι Κέιν είναι αντίθετοι

Το Μουντιάλ 2022 απέχει ακόμη αρκετούς μήνες μέχρι τη σέντρα, αλλά η... βιομηχανία του ποδοσφαίρου ήδη κινείται στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ τον επόμενο χειμώνα (21/11-18/12).
Μάλιστα, στην Αγγλία εδώ και μέρες το κυρίαρχο θέμα δεν είναι η απογοητευτική πορεία της εθνικής ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του UEFA Nations League και η βαριά ήττα με 4-0 από την Ουγγαρία στο τελευταίο παιχνίδι των «τριών λιονταριών», αλλά η πρόταση που έχει γίνει από την εταιρία παραγωγής Optomen TV για λογαριασμό του Netflix προς διάφορες WAGS, δηλαδή συζύγους και συντρόφους, αστέρων της εθνικής ομάδας.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ προσέφερε ένα εκατομμύριο λίρες, περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να κινηματογραφήσει τη ζωή τους με επίκεντρο τις... περιπέτειές τους στην διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Άλλωστε, οι WAGS εδώ και χρόνια αποτελούν ένα από τα... παράπλευρα θεάματα του κάθε Μουντιάλ και τα σκάνδαλα που προκαλούν, αλλά και οι «καυτές» εμφανίσεις τους στις εξέδρες πάντοτε «τραβούν» το ενδιαφέρον των Άγγλων και όχι μόνο.
Ιδίως, δε, αυτή την εποχή που δύο άλλοτε «βασίλισσες», η Ρεμπέκα Βάρντι, σύζυγος του στράικερ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, και η Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγος του άλλοτε ηγέτη της Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, βρίσκονται στα δικαστήρια για να επιλύσουν τις προσωπικές διαφορές τους.
Επί του παρόντος, οι παραγωγοί φέρεται να έχουν προσεγγίσει τρεις WAGS: Την Σάσα Άτγουντ, σύντροφο του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις. Την Ανούσκα Σάντος, το έτερο ήμισυ του αριστερού μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο και την Ντάνι Ντάιερ, αγαπημένη του επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Τζάροντ Μπόουεν, ενώ στο... άρμα της παραγωγής δεν αποκλείεται να ανέβουν και άλλες στο επόμενο διάστημα.
Ένα από τα κεντρικά σημεία που ενδιαφέρουν την παραγωγή είναι πως η πλειονότητα των συζύγων και συντρόφων αναμένεται να μείνουν σε πολυτελές σκάφος όλες μαζί, όπου θα τους επιτρέπεται να καταναλώσουν αλκοόλ.
Ωστόσο, το... σχέδιο δεν φαίνεται να έχει οπαδούς εντός των αποδυτηρίων της εθνικής Αγγλίας. Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κι ο αρχηγός Χάρι Κέιν εξέφρασαν την αντίθεσή τους καθώς η παρουσία καμερών που θα ακολουθούν τις συζύγους και τις συντρόφους ακόμη και στις προσωπικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές θα αποτελούσαν «πηγή αποπροσανατολισμού», αφού γνωρίζουν πως τα tabloids θα τις έβαζαν ακόμη περισσότερο στο... μικροσκόπιο αναζητώντας κάθε «πικάντικη λεπτομέρεια».

Υποστήριξη: SilkTech