Μετάλλια για την Αστραπή στο Πανελλήνιο Νέων/Γυναικών

Σάββατο, Ιούνιος 18, 2022 - 2:00μμ
Έλαβε μέρος με τέσσερις αθλητές

Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών με τον σύλλογο Α.Σ. Αστραπή να κερδίζει 2 χάλκινα μετάλλια με την συμμετοχή 4 αθλητών.
Πάντου Δέσποινα: Μετά από 2 νικηφόρους αγώνες και αφού μπήκε στα μετάλλια ηττήθηκε σε έναν αγώνα που κρίθηκε στην εκπνοή του γύρου. Η εμφάνισή ήταν πολύ καλή λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι η πρώτη της χρονιά που αγωνίζεται στην κατηγορία Νέων Γυναικών. Η αθλήτρια του συλλόγου μας Πάντου Δέσποινα κρατάει στα χέρια της το εισητήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας 6-9 Οκτωβρίου.
Μετά την διάκρισή της στο G2 Multi European Games ώπου κατέκτησε την 3η θέση είναι πλέον κατοχυρωμένη στην λίστα των αθλητών που θα συμμετέχουν και θα εκπροσωπήσει τον σύλλογό μας και τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 στην κατηγορία -46kg. Με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών, ξεκινάει μια περίοδος προετοιμασίας η οποία περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις και προπονητικά καμπ με μέγιστο στόχο μία Πανευρωπαϊκή διάκριση.
Πάντου Ελένη: Νίκησε τους 2 πρώτους αγώνες και έτσι προκρίθηκε στα μετάλλια. Έπειτα ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας σε έναν οριακό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρ'όλα αυτά η απόδοσή της ήταν ικανοποιητική και προσπάθησε μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει μια υψηλότερη θέση στο βάθρο.
Καρνέζης Νίκος: Αξιόλογη η σημερινή του προσπάθεια αν και δεν ήταν αρκετή ώστε να καταφέρει να φτάσει στα μετάλλια. Ο αγώνας του ήταν πολύ καλός και του έδωσε αρκετά μαθήματα.
Βελισσάρης Κωνσταντίνος: Αρκετά ικανοποιητική εμφάνιση σε έναν δύσκολο αγώνα που έδωσε όλες του τις δυνάμεις. Παρ'όλα αυτά δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος είναι αρκετά ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας, ξέροντας ότι οι αθλητές του με αυτές τις αποδόσεις υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της ομάδας ήταν στο πλευρό των αθλητών του Α.Σ. Έκρηξη, Μιχόπουλο Σωτήρη και Μιχόπουλο Ανδρέα. Ο Μιχόπουλος Σωτήρης στέφθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας -80kg και κατέκτησαν μαζί το χρυσό μετάλλιο αλλά και μία θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech