Συγχαρητήρια και πριμ του Αντ. Κουνάβη στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής

Πέμπτη, Ιούνιος 16, 2022 - 12:00μμ
Συναντήθηκε μαζί τους και τους ευχήθηκε για την άνοδο στη Super League 2

Μια χαρούμενη συνάντηση έγινε στα ναυτιλιακά γραφεία του Ομίλου GRIMALDI στην Πάτρα. Ο ναυτιλιακός πράκτορας και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αντώνης Κουνάβης υποδέχθηκε τη διοίκηση , τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο κ. Κουνάβης εξέφρασε τη χαρά του και συνεχάρη όλους για την ουσιαστική τους συμβολή ώστε η ομάδα να κερδίσει την επάνοδό της στη Super League 2 ανοίγοντας δρόμους για νέες αγωνιστικές κατακτήσεις. Παράλληλα υπογράμμισε ότι χρέος όλων των πατρινών , φορέων , επιχειρηματιών και φιλάθλων είναι να στηριχθεί η διοίκηση της Παναχαϊκής στο νέο μεγάλο εγχείρημα και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η νέα κατηγορία επισημαίνοντας ότι με τη συμπαράταξη όλων των υγειών δυνάμεων από το αθλητικό κίνημα της πόλης μας η Παναχαϊκή μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στη φυσική της θέση που είναι η Super League.
Κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματίας Αντώνης Κουνάβης παρέδωσε στον γενικό αρχηγό κ. Πέτρο Σταθάκη το πριμ ανόδου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την Παναχαϊκή στην αφετηρία μιας νέας πορείας στην οποία συνοδοιπόροι οφείλουν να βρεθούν όλοι οι πατρινοί από όποιο μετερίζι και αν βρίσκονται.
Μιλώντας διαδοχικά ο γενικός αρχηγός Πέτρος Σταθάκης , ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και εκ μέρους τον ποδοσφαιριστών ο Λεωνίδας Κυβελίδης ευχαρίστησαν τον κ. Κουνάβη τόσο για την ευγενική του χορηγία όσο και για τη γενικότερη πολύχρονη προσφορά του στην Παναχαϊκή υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πάντα προς όφελος της αγαπημένης μας ομάδας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech