Γέμισε η Α1 με πολίστες του ΝΟΠ, ακολουθούν κι άλλοι;

Κυριακή, Ιούλιος 3, 2022 - 8:00πμ
Ως πότε στην Α2;

Είναι ηλίου φαεινότερο πως όσο ο ΝΟΠ βολοδέρνει μακριά από την Α1, στην Α2 Εθνική -και μάλιστα για μεγάλα χρονικά διαστήματα- δεν θα μπορεί να κρατήσει τα ταλέντα που αναδεικνύει.

Και που -η άλλη όψη του νομίσματος- είναι πολλά, είναι μεγάλα ταλέντα, είναι περιζήτητα στην Αθήνα.

Και είναι απορίας άξιον, τώρα που οι υποδομές του λειτουργούν αποτελεσματικά (τώρα = εδώ και μια δεκαπενταετία), που τα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα ακολουθούν το ένα το άλλο, η ανδρική ομάδα δεν μπορεί να στεριώσει στην Α1, επί της ουσίας λείπει δέκα χρόνια, τυπικά έξι.

Φήμες στην πρωτεύουσα κάνουν λόγο πως 2-3 ακόμα μικροί και ταλαντούχοι πολίστες του ΝΟΠ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Αθήνας. Κι αν δεν αλλάξει κάτι θα προστεθούν στην 12άδα των πρώην συμπαικτών τους, που ήδη «βγάζουν» μάτια στην Αθήνα.

Δυστυχώς κάθε παιδί που έχει όνειρα για να σταδιοδρομήσει στο πόλο, να αξιοποιήσει το χάρισμα που έχει, θα πρέπει -κακά τα ψέματα- να παίζει σε ομάδα στην Α1.
Κι όσο ο ΝΟΠ βρίσκεται στο β' επίπεδο, δεν θα μπορεί να κρατήσει τα μεγάλα ταλέντα που με τόση άνεση παράγει.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν στην Α1 οι: Χριστόδουλος Κολόμβος, Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Λιμαράκης, Τάσος Βικάτος, Γιάννης Παπάκος, Άρης Καραβιώτης, Ανδρέας Αλμύρας, Μιχάλης Δίπλαρος, Κωνσταντίνος Παπάκος, Ιάσονας Νταλάπας, Χρήστος Μπιτσάκος, Ανδρέας Μπιτσάκος. Άπαντες διεθνείς, μέχρι και χρυσό Ολυμπιονίκη έχει η λίστα, που εντυπωσίασαν.

Κι είναι, όπως προείπαμε, πολύ πιθανόν η λίστα να μεγαλώσει.

Και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για το ότι ο ΝΟΠ έγινε τα Χανιά της δεκαετίας '90 ή η ποδοσφαιρική Ξάνθη. Μόνο που εκείνη πωλούσε και μοσχοπωλούσε κάθε νέο ταλέντο που έβγαζε. Ο ΝΟΠ από όλους αυτούς κάτι «ψιλολόια» πήρε, μονάχα από την μετακίνηση Κολόμβου. Με τον οποίο παρεμπιπτόντως είχε συρθεί στα δικαστήρια.

Στο σήμερα τώρα, ο ΝΟΠ έχει δύο εν ενέργεια διεθνείς πιτσιρικάδες, σαν ξερολούκουμα τους βλέπει η Αθήνα...

Σκεφτείτε να τους είχε όλους αυτούς μαζί, φυσικά μαζί και με την πλειοψηφία του υλικού που διαθέτει (νέα ταλαντούχα παιδιά, με συνέπεια στην ομάδα, όπως Πασσάς. Ανδρικόπουλος, μα και οι πιο παλιοί, όπως επίσης και αρκετοί από το παιδικό-εφηβικό)!

Μαζί με την προσθήκη ενός ξένου, θα είχε ομάδα για 15 χρόνια, ικανή για μεγάλα, για πολύ μεγάλα πράγματα. Για να ακριβολογούμε θα μπορούσε να συντηρήσει δύο ομάδες στην Α1! Με πατρινόπουλα, όπως και τότε... Με Μπιτσάκους, Λυκούδηδες, Γεωργαράδες και έχει ο Θεός.

Βασικά ο Θεός έχει, ο ΝΟΠ δεν έχει...

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ Α1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΠ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech