Επιτυχίες της Αστραπής στο G2 Multi European Games

Κυριακή, Ιούνιος 12, 2022 - 8:00πμ
Τα αποτελέσματα των αθλητών του Πατρινού συλλόγου

Τεράστια επιτυχία για τον Α.Σ. Αστραπή στο G2 Multi European Games στη Σόφια. Μια αθλήτρια του συλλόγου κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 καθώς και καταφέραμε να κατακτήσουμε μια τρίτη θέση σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα.

Πάντου Δέσποινα: Την τρίτη θέση κατέκτησε μετά απο έναν νικηφόρο αγώνα που την έβαλε κατευθείαν στο βάθρο. Έπειτα ηττήθηκε σε έναν οριακό αγώνα και δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον χρυσό μετάλλιο. Αυτή η διάκρισή της, της έδωσε το αποτέλεσμα που κυνηγούσε δηλαδή την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21.
Παναγόπουλος Αποστόλης: Στο βάθρο κατάφερε να ανέβει κατακτώντας την τρίτη θέση. Συγκεκριμένα νίκησε τον πρώτο του αγώνα και μπήκε στα μετάλλια ώπου ηττήθηκε από τον δεύτερο πρωταθλητή της κατηγορίας του.
Ο προπονητής που συνόδεψε την αποστολή Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος από τις διακρίσεις. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Βλάσση Πετρόπουλου ο οποίος συνέβαλε στην επίτευξη αυτής της σημαντικής διάκρισης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "EKWONDO ULGARIA WORLD TAEKWONDO aam2 G2 MULTI EUROPEAN GAMES ne 2022, Sofia, Bulgaria mиHиcTepcTBo HA mлaAeжTa cnopTa DIELRRS ego WINBET cΩ go credissimo Hotel .a SOFIA TBO KTA WINBET TAEKWONDO BULGARIA 1 3"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Multi European Game EUROPEAN TAEKWONDO UNION TAE BU WORLD TAEKWONDO ORLD PARA EKWONDO SOFIA 2022 2nd- Sofia, Bulgaria go WINBET credissimo cTepcTBo maAeжTa WINBET PTA mиHиcTepcTBo HA mлaAeжTa и cnopTa TIRRACIAN HOTELIURS do ego credissimo S TAEKWONDO BULGARIA ego go WINBET Daedo farinela ego Dae NBET credis 2 1"

Υποστήριξη: SilkTech