H EΛΑΣ κατέκτησε το τουρνουά εργαζομένων "Κώστας Δαβουρλής" (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιούνιος 9, 2022 - 4:05μμ
Ωραίος τελικός

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 2022» επαγγελματικών τάξεων, που διοργανώνουν το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων και η Επιτροπή Πρωταθλήματος, διεξήχθη, την Τετάρτη 8 Ιουνίου το απόγευμα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και της ομάδας των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

Στο αγωνιστικό μέρος, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ επικράτησε με σκορ 3 – 2 και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Για την ομάδα των αστυνομικών σκόραραν οι Μεντζελόπουλος (2) και Μακρυπόδης, ενώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι Θεοδοσόπουλος και Χρυσοβέργης.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού καθώς και στις τριταθλήτριες ομάδες, της 116 Π.Μ. και της ομάδας του ΔΗΜΟΥ/ΔΕΥΑΠ, ενώ τιμήθηκαν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ιωάννη Γιαννιτσόπουλου, καθώς και η ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του τελικού, στην μνήμη του Σάκη Ξένου που υπήρξε για πολλά χρόνια η «ψυχή» της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μοδές και Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλειος Ζώτος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαιρικών Γηπέδων, Ιωάννης Παυλάκης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Αργύριος Αργυράτος, η Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας κυρία Ευσταθία Γιαννιά, ο Αστυνομικός υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κ. Παντελής Τσίρκας, ενώ το πυροσβεστικό σώμα εκπροσώπησε ο Υποστράτηγος- Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτιοδυτικής Ελλάδος κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και μεγάλος αριθμός φιλάθλων.

Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Εργαζομένων Θεόδωρος Αργυράτος δήλωσε ότι με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πατρέων και παρά τις δυσκολίες των καιρών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό πρωτάθλημα εργαζομένων ποδοσφαίρου, ενώ είναι σε εξέλιξη και το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης γεγονός που γεμίζει όλους τους εργαζόμενους με χαρά και ικανοποίηση.

Υποστήριξη: SilkTech