Ο Αγραβάνης εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Μάθε να σέβεσαι το ψωμί που έφαγες»

Δευτέρα, Ιούνιος 6, 2022 - 6:00μμ
Σφοδρές αντιδράσεις

Ο Δημήτρης Αγραβάνης προκάλεσε την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού στο Game 3 των ημιτελικών της Basket League, όταν σκόραρε ένα καλάθι και φάουλ και πανηγύρισε έντονα με τη διαφορά να είναι στο +16.
Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος άνοιξε βεντέτα με εκείνους που τον στήριζαν πριν μερικά χρόνια, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ δεν σταμάτησε εκεί τις προκλήσεις και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αλλά συνέχισε και μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα, ο Αγραβάνης έκανε μια ανάρτηση μέσω των social media για το ματς και έγραψε ότι «παίζοντας τραυματίας, ακόμη δεν μπορούν να με μαρκάρουν... Συνεχίζουμε».
Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να εξοργίζονται από όλες όσα έχει κάνει τις τελευταίες μέρες ο Έλληνας φόργουορντ (είχε τσακωθεί και στο Game 2 με τον Κουίνσι Έισι) και να σχολιάζουν μαζικά στην ανάρτηση του, αλλά και σε άλλες φωτογραφίες του αντιδρώντας σφοδρά κατά του πρώην ερυθρόλευκου παίκτη.
Λόγω των εκατοντάδων σχολίων των οπαδών του Ολυμπιακού ο Αγραβάνης έσβησε την ανάρτηση του, όμως εκείνοι συνέχισαν να σχολιάζουν σε παλιότερες αναρτήσεις.
Σχόλια όπως «Μάθε να σέβεσαι το ψωμί που έφαγες», ή «δαγκώνεις το χέρι που σε τάιζε» υπήρχαν δεκάδες, ενώ άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού τόνιζαν πως «ξεχνάς εύκολα», αλλά και πως είναι ο πρώτος παίκτης που έχει καταφέρει να τον βρίζουν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και εκείνοι του Παναθηναϊκού.
Γενικότερα, η συμπεριφορά του Αγραβάνη στους ημιτελικούς φέρνει στην επιφάνεια πολλά ερωτήματα, ειδικά εφόσον ήταν κάποτε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στο ΣΕΦ. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον Παναθηναϊκό, κάτι που τονίζουν και οι οπαδοί των Πειραιωτών στα σχόλια τους, αφού θεωρούν ότι «πουλάει οπαδιλίκι» υπέρ των πρασίνων.

to10.gr

Υποστήριξη: SilkTech