Φόρτσα ΠΓΕάρα ξαναρχόμαστε!

Κυριακή, Ιούνιος 5, 2022 - 7:34μμ
Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική

Ωρα για πανηγύρια! Η Παναχαϊκή, που την άλλη βδομάδα θα γιορτάσει τα 131α της γενέθλια, πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής την επιστροφή της στη Β' Εθνική (Super League 2) νικώντας τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδό της στην Αγυιά με 2-1 το απόγευμα της Κυριακής (5/6).

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της, καθώς απομένει ένα ματς για να ολοκληρωθεί η χρονιά, το άλλο Σάββατο στην Προοδευτική και μαζί αποχαιρέτησε τη Γ' Εθνική, στην οποία έπαιξε για 7η φορά στην ιστορία της, σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Κι είθε, να μην υπάρξει 8η!

https://www.facebook.com/watch/?v=757957725231689&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Καρπαθάκης, Τσακμάκης, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (58' Τεγούσης), Μπουρλάκης (88'Παπαχρονόπουλος), Λιμάτσι (46' Καρακλάιτς), Κέρι (90+2' Στασινόπουλος), Αλεξόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

6η αγωνιστική

Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρουφ 2-1 (6'-84' Κέρι / 85' Καλλέργης)
Ηρακλής Λάρισας – Αγροτικός Αστέρας 1-3 (57' Γκίκα / 24' πεν-72' Μελισσόπουλος, 33' αυτογκόλ)
ΓΣ Ηλιούπολης – Προοδευτική 1-0 (2' Ταβάρες)
Ρεπό : Μακεδονικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α

Ομάδα

ΑΓ

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

Β

1

Παναχαϊκή

5

5 0 0

10-3

15

2

Αγροτικός Αστέρας

6

3 1 2

9-6

10

3

Μακεδονικός

5

2 2 1

3-2

8

4

Προοδευτική

5

2 1 2

6-2

7

5

ΠΑΟ Ρουφ

5

2 0 3

5-7

6

6

Ηλιούπολη

5

1 1 3

3-5

4

7

Ηρακλής Λάρισας

5

0 1 4

2-13

1

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

7η αγωνιστική – 11/6, 17:30

Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας

Προοδευτική-Παναχαϊκή

ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

ΠΑΤΡΑΙ: Ο οργανισμός του ΑΠΣ Πάτραι, συγχαίρει τη διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της Παναχαϊκής για την επίτευξη της ανόδου στη Superleague 2.  Το πρώτο βήμα έγινε και ευχόμαστε από καρδιάς,  να επιστρέψει σύντομα στην μεγάλη κατηγορία.

ΝΕΠ: Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη αθλητική «οικογένεια» της Ναυταθλητικής Ενωσης Πατρών εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής για την επιστροφή της στη Super League 2. Είναι μια μεγάλη επιτυχία που μας κάνει όλους χαρούμενους, καθώς η Παναχαϊκή αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του αθλητισμού της περιοχής μας και κάθε της διάκριση συμπαρασύρει και όλους εμάς τους υπόλοιπους στον δρόμο των επιτυχιών. Ολοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΕΠ δηλώνουμε «συμπαίκτες» της αγαπημένης μας Παναχαϊκής και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πάμε δυνατά για να επιστρέφει η ομάδα εκεί όπου πρέπει να αγωνίζεται!

ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» συγχαίρουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής για την επιστροφή της στη Super League 2. "Η επιτυχία των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς η θέση της Παναχαϊκής δεν είναι στη Γ΄ Εθνική, αλλά στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους φίλους της ομάδας που στάθηκαν, στέκονται και θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της Παναχαϊκής".

ΠΓΕ«Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για την άνοδο της ομάδας μας στη Β' Εθνική. Το πρώτο λόγο αυτών των συγχαρητηρίων έχουν οι αθλητές μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τον Πέτρο Σταθάκη που με πάθος, αγάπη και υπομονή συνέβαλε στα μέγιστα, κάνοντας και εμάς υπερήφανους για την επιλογή μας και την εμπιστοσύνη που δείξαμε στο πρόσωπο του. Καρτερικότητα και υπομονή, θα έλθουν καλύτερα χρόνια».

ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου για την άνοδο της Παναχαϊκής. Συγκεκριμένα, αναφέρουν:
Θερμά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και το ΑΠΣ Πάτραι για την άνοδό τους στην Super League 2 και την Γ' Εθνική κατηγορία αντίστοιχα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές των ομάδων - παίκτες, προπονητές και διοικήσεις. Ευχόμαστε στην Παναχαϊκή να πάρει σύντομα τη θέση που της ανήκει στο χώρο της πρώτης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου και στο ΑΠΣ Πάτραι κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της εξαιρετικά απαιτητικής Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

ΩΡΑ: Η Ώρα Πατρών και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος, συγχαίρουν την Παναχαϊκή για την άνοδο της στην Β΄ Εθνική, εύχονται καλή πορεία για τα μεγάλα σαλόνια της Ά Εθνικής.

ΠΑΤΡΑΙ: Η διοίκηση της Παναχαϊκής συγχαίρει το ΑΠΣ Πάτραι για την άνοδο του στην Γ' Εθνική. Μετά από αρκετά χρόνια, ο σύλλογος επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μέσα από τις οποίες τα παλιότερα χρόνια έγινε γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Η οικογένεια της Παναχαϊκής εύχεται στο Πάτραι καλή επιτυχία τη νέα περίοδο και να εκπροσωπήσει επάξια την Αχαΐα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Υποστήριξη: SilkTech