Σακίρα - Πικέ χωρίζουν και το Twitter της έχει βρει τον επόμενο γαμπρό

Παρασκευή, Ιούνιος 3, 2022 - 11:45πμ
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μετακομίσει στο παλιό του σπίτι και παρτάρει κάθε βράδυ με αιθέριες υπάρξεις

Τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν εξαιτίας απιστίας του δεύτερου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι. Τα σενάρια χωρισμού δίνουν και παίρνουν και η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» είχε δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ να φέρει στο φως της δημοσιότητας.
«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι' αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που είχε το ρεπορτάζ.
Και από ότι φαίνεται το δημοσίευμα βγάζει τον Πικέ στη σέντρα καθώς αναφέρει ότι όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες.
Οι λεπτομέρειες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Μαδρίτης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.
Η Σακίρα που πρόσφατα είχε μεγάλες εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται πως είχε αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της και έβγαλε σχετικό τραγούδι με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.
Ένα άλλο στοιχείο που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού είναι πως από τον Μάρτιο και μετά, το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στα social media, κάτι που δεν συνήθιζε παλιότερα.
Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Σακίρα είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον Πικέ
«Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιμπιθα, η Σακίρα είχε μαζί της τους δύο γιους της Σάσα και Μίλαν και όχι τον Πικέ, κι έδειχνε λυπημένη και πεσμένη. Τώρα ξέρουμε το γιατί», ανέφερε η ίδια πηγή, που θεωρεί πια θέμα χρόνου το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας σόου-μπιζ.
Πάρτι από σχόλια στο Twitter
To Twitter που διψά για σκάνδαλα και απιστίες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο θέμα. Μάλιστα οι χρήστες άρχισαν να παραληρούν όταν θυμήθηκαν την επιθυμία του Χένρι Καβίλ ο οποίος ήθελε να βγει ραντεβού με τη Σακίρα.
Ένα παλιό βίντεο με τον Χένρι Καβίλ να θαυμάζει τη Σακίρα το προδίδει
Αν οι φήμες είναι αληθινές, ο Πικέ ίσως μόλις έδωσε στον Καβίλ την ευκαιρία να κάνει επιτέλους την κίνησή του στη Σακίρα. Οι ενδείξειςότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε τη διάσημη ποπ σταρ είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές. Μόλις βγαίνουμε από το σκάνδαλο Ντεπ vs Χερντ για να βουτήξουμε στο επόμενο μεγάλο θέμα συζήτησης των διασημοτήτων. Ας γυρίσουμε όμως λίγο το χρόνο πίσω.
Ίσως αναρωτιέστε τι σχέση έχει ο ηθοποιός Χένρι Καβίλ με τον πιθανό χωρισμό της Σακίρα και του Πικέ; Λοιπόν, υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό βίντεο που έχει κάνει τους θαυμαστές του Χένρι να τρελαίνονται εξίσου με τους θαυμαστές της Shakira με τον ηθοποιό να θαυμάζει την τραγουδίστρια από απόσταση ενώ μιλάει σε δημοσιογράφο. Είναι αρκετά προφανές ότι του αρέσει η Σακίρα μόνο αν κρίνουμε από το χαμόγελό του.
Οι χρήστες του Twitter έχουν ξετρελαθεί τόσο πολύ με το ενδεχόμενο, σε σημείο που ο Καβίλ έγινε μέσα σε λίγες ώρες παγκόσμιο trend topic στο Twitter. Επισημαίνουν το γεγονός ότι η Σακίρα θα συνεχίσει να κάνει όμορφα μωρά με έναν από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ. Όλοι ξέρουμε πόσο τρελοί μπορούν να γίνουν οι θαυμαστές όταν το έχουν στο μυαλό τους. Αλλά ακόμα δεν έχουμε ιδέα για πόσο καιρό θα συνεχιστούν αυτές οι φήμες ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν.
Δεν ξέρουμε καν αν οι φήμες είναι 100% αληθινές, αλλά αν ισχύουν ο Πικέ θα το πληρώσει ακριβά. Η Σακίρα είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Παρ' όλες αυτές τις εικασίες, υπάρχει ένα πρόβλημα.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να τους ζευγαρώσουν μετά την εμφάνιση του βίντεο χωρίς όμως να λάβουν υπόψη το πιο σημαντικό ερώτημα από όλα. Είναι καν διαθέσιμος ο Χένρι Καβίλ για να δοκιμάσει κάτι η Σακίρα; Ξέρουμε ότι δεν είναι παντρεμένος, αλλά έχει κοπέλα και βγαίνουν εδώ και ένα χρόνο.
Το love story και οι δηλώσεις αγάπης
Ο Πικέ και η Σακίρα είναι μετρούν 12 χρόνια σχέσης καθώς είναι μαζί από το 2010. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».
Αξιοσημείωτο είναι πως είναι γεννημένοι την ίδια ημέρα με δέκα χρόνια διαφορά. Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 η Σακίρα, στις 2 Φεβρουαρίου 1987 ο Πικέ. Πριν από τη γνωριμία τους, η Σακίρα ήταν σε σχέση από το 2000-2010 με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.
Τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια δήλωση στην ιστοσελίδα της Σακίρα, στην οποία έγραφαν ότι έλαβαν την απόφαση τον Αύγουστο του 2010. Ο Πικέ, στις φήμες ότι ήταν η αιτία χωρισμού απαντούσε: «Είμαστε μόνο φίλοι» και «δεν ξέρω τίποτα για τον χωρισμό».
Ο Ζεράρ Πικέ ήταν τότε σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Σακίρα στη Νότια Αφρική.
«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»
Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L'Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε ανοίξει την καρδιά του λέγοντας: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».
Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο «E! Online» είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».
Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.
Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν: «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Υποστήριξη: SilkTech