Μαρία Σάκκαρη: Τα τουρνουά που θα αγωνιστεί πριν το Wimbledon

Σάββατο, Ιούνιος 4, 2022 - 5:00μμ
Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη, μετράει... αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο Wimbledon, το τρίτο Grand Slam της σεζόν.
Όπως έγινε γνωστό, η Μαρια Σάκκαρη δήλωσε συμμετοχή στα τουρνουά του Βερολίνου και του Ίστμπουρν. Τα δύο αυτά τουρνουά θα της δώσουν την ευκαιρία να πάρει βαθμούς στην grass-season, καθώς το Wimbledon δεν θα δώσει βαθμούς κατάταξης μετά από απόφαση των ATP και WTA ως αντίποινα στην απαγόρευση των Ρώσων και των Λευκορώσων από τη διοργάνωση.
Στο Βερολίνο (13-19 Ιουνίου), η Ελληνίδα τενίστρια τοποθετήθηκε στο Νο3 του ταμπλό, αλλά θα ανέβει στο Νο2 μετά από τον τραυματισμό της Πάουλα Μπαντόσα. Αυτό σημαίνει πως αποφεύγει την ισχυρή Ίγκα Σφιόντεκ, αν βέβαια η Πολωνή και Νο1 του κόσμου αγωνιστεί στο Βερολίνο.
Την αμέσως επόμενη εβδομάδα (19-25 Ιουνίου), η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχει στο 500άρι τουρνουά στο Ίστμπουρν. Και σε αυτό, η Σάκκαρη θα είναι στο Νο2 του ταμπλό πίσω από την Κρεϊτσίκοβα. Στο Ίστμπουρν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ανέτ Κονταβεϊτ, Ονς Ζαμπέρ, Ντανιέλε Κόλινς, Τζέσικα Πεγκούλα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ανάμεσα σε άλλες.

Υποστήριξη: SilkTech