Παναχαϊκή Γ.Ε.: «Συγχαρητήρια σε όλους, θα έλθουν καλύτερα χρόνια!»

Πέμπτη, Ιούνιος 2, 2022 - 2:30μμ
Η συγχαρητήρια ανακοίνωση

Σύσσωμη η «οικογένεια» της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής έδωσε το παρόν στο θριαμβευτικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στην Αγυιά πανηγυρίζοντας την άνετη νίκη με 3-0 και το «σφράγισμα» της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.
Η Παναχαϊκή ΓΕ εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για την άνοδο της ομάδας μας στη Β' Εθνική. Το πρώτο λόγο αυτών των συγχαρητηρίων έχουν οι αθλητές μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τον Πέτρο Σταθάκη που με πάθος, αγάπη και υπομονή συνέβαλε στα μέγιστα, κάνοντας και εμάς υπερήφανους για την επιλογή μας και την εμπιστοσύνη που δείξαμε στο πρόσωπο του.
Καρτερικότητα και υπομονή, θα έλθουν καλύτερα χρόνια».

ΝΕΠ: Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη αθλητική «οικογένεια» της Ναυταθλητικής Ενωσης Πατρών εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής για την επιστροφή της στη Super League 2. Είναι μια μεγάλη επιτυχία που μας κάνει όλους χαρούμενους, καθώς η Παναχαϊκή αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του αθλητισμού της περιοχής μας και κάθε της διάκριση συμπαρασύρει και όλους εμάς τους υπόλοιπους στον δρόμο των επιτυχιών. Ολοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΕΠ δηλώνουμε «συμπαίκτες» της αγαπημένης μας Παναχαϊκής και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πάμε δυνατά για να επιστρέφει η ομάδα εκεί όπου πρέπει να αγωνίζεται!

Υποστήριξη: SilkTech