Προμηθέας: Αντίδραση μπροστά στον κόσμο του σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό

Τετάρτη, Ιούνιος 1, 2022 - 10:21πμ
Στο 2ο ματς μεταξύ των δύο αντιπάλων για την ημιτελική φάση

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα στην Πάτρα και το Δ. Τόφαλος τον Ολυμπιακό, στο 2ο ματς μεταξύ των δύο αντιπάλων για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League. Όλοι γνώριζαν εκ προοιμίου ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά για τους Πατρινούς, καθώς ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, όπως αποδεικνύεται και από την συμμετοχή του στο final 4 της Euroleague. Πράγματι, η δυναμική των Ερυθρόλευκων φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι της Δευτέρας στο ΣΕΦ, όπου ο Προμηθέας δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και γνώρισε βαριά ήττα με 116-73. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν πολύ άσχημο, αλλά τα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι το επόμενο παιχνίδι δεν αφήνουν στους Πατρινούς χώρο για απογοήτευση. Άλλωστε, σε μια σειρά play off κάθε παιχνίδι είναι εντελώς ξεχωριστή υπόθεση. Το ζητούμενο για τον κόουτς Γιατρά και τους παίκτες του είναι να βγάλουν αντίδραση και να παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα, ώστε να καταφέρουν να προβληματίσουν τον αντίπαλο τους και να διεκδικήσουν την νίκη. Σύμμαχο σε αυτήν τους την προσπάθεια θα έχουν και τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που θα βρεθεί στο Δ. Τόφαλος για να σταθεί στο πλευρό τους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνική από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κύριοι Φούφης, Τζιοπάνος και Τσιμπούρης.
Player to watch
vezenkov sasha.jpg
Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από τον πλουραλισμό της και το ομαδικό πνεύμα που την διακατέχει. Έχει βεβαίως στις τάξεις του πολλούς παίκτες που έχουν την ικανότητα και την προσωπικότητα να βγουν μπροστά όταν το απαιτούν οι συνθήκες του κάθε αγώνα. Αυτός όμως που πραγματικά ξεχώρισε ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, σε μια εντυπωσιακή σεζόν για αυτόν, την καλύτερη ίσως της καριέρας του! Πρόκειται για τον καλύτερο φόργουορντ του πρωταθλήματος και έναν από τους καλύτερους της Ευρώπης, όπως αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague. Στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League ο διεθνής παίκτης κατέγραφε σχεδόν 15 πόντους(14,86) και 7 ριμπάουντ κατά μ.ο. , ενώ ήταν πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 427 βαθμούς. Την Δευτέρα, στο πρώτο ματς της σειράς με τον Προμηθέα, σημείωσε 15 πόντους και πήρε 7 ριμπάουντ σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Δ. Αγραβάνης: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας"
Το δικό του προσωπικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Προμηθέα απηύθυνε και ο Δ. Αγραβάνης πριν την έναρξη της σειράς, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πετύχουμε για πραγματική υπέρβαση, από την άλλη όμως θέλουμε και την απαραίτητη ώθηση και στήριξη από την εξέδρα, η οποία φέτος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές".

Υποστήριξη: SilkTech