ΠΟΠ: Πάρε το ποδήλατό σου και έλα μαζί να ποδηλατήσουμε στο κέντρο της Πάτρας

Τρίτη, Μάιος 31, 2022 - 3:30μμ
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, την Παρασκευή 3 Ιουνίου εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Οργανώνει φέτος με την συνδρομή και συμπαράσταση του Δήμου Πατρέων, και της Π.Δ.Ελλάδας, τις παρακάτω εκδηλώσεις:
- Ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης με εκκίνηση από το Φάρο και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου. (ώρα συγκέντρωσης 19:30 και εκκίνηση 20:00 μέσω Παπαφλέσσα – Κορίνθου –πλ. Γεωργίου Α –Κιλκίς – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος – πλατεία ΓΕΩΡΓΊΟΥ Α).
- Πρωτότυπη πίστα δεξιοτεχνίας στην πλατεία Γεωργίου για παιδιά 6 έως 15 ετών αφιερωμένη στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. Η πίστα θα τοποθετηθεί στην Πλ. Γεωργίου Α από ώρα 18:00.
Θα υπάρχουν εκεί συνεργάτες του Ομίλου μας που θα παράσχουν βοήθεια στους μικρούς μας φίλους .Επίσης στη πλατεία θα υπάρχει μουσική καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
- Επιτραπέζιο φιδάκι οδικής ασφάλειας με ποδήλατο «Από το σπίτι στο σχολείο»
-Κλήρωση με δώρα για τους συμμετέχοντες
Την πίστα του ΟΗΕ θα φέρει στην πόλη μας ο κ. Γεωργίου Θάνος μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Π και ιδιοκτητης του site εν κινήσει
H 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day). Η απόφαση ελήφθη στις 12 Απριλίου 2018 από την γενική συνέλευση του διεθνούς οργανισμού, κατόπιν μιας διεθνούς εκστρατείας από τους λάτρεις του ποδηλάτου, στην οποία πρωτοστάτησε ο Πολωνός κοινωνιολόγος και ακτιβιστής δρ Λέσεκ Σιμπίλσκι, πρώην μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech