Ακαδημία των Σπορ: Έπαιξαν και χάρηκαν -ΦΩΤΟ

Τρίτη, Μάιος 24, 2022 - 7:30μμ
Ημέρα παιχνιδιών την Κυριακή από τις ''χαντμπολικές ακριτικές πόλεις'' Ιωάννινα και Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων μία ημέρα γεμάτη με χάντμπολ, από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., όπου 110 αθλητές και αθλήτριες των ομάδων Α. Ο. Ιωαννίνων και της Ακαδημία των Σπορ Πάτρας έπαιξαν και χάρηκαν τα φιλικά παιχνίδια, στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων Α και Β, παγκορασίδων Α και Β και παίδων.
Και οι δύο σύλλογοι επιστράτευσαν τους προπονητές και τους εφόρους των υποδομών τους και πραγματοποίησαν τους παραπάνω φιλικούς αγώνες, που από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι τα παιδιά όντως έχουν τέτοιου είδους αγώνες πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη.
Ο Γιάννης Καραμπίνας εκ μέρους της ομάδας των Ιωαννίνων δήλωσε: "Ευχαριστούμε την ομάδα της Πάτρας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να την φιλοξενήσουμε με σκοπό όλα τα παιδιά να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες διαμέσου των παιχνιδιών. Βιώνουμε ως επαρχιακή ομάδα αυτόν τον μεγάλο οικονομικό βραχνά των μετακινήσεων, αλλά δυστυχώς εάν δεν υπάρχουν τέτοιες ημέρες όπως η χθεσινή, τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να κάνουν σταθερά βήματα για την άνοδο του αθλήματος ".
Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας Χρήστος Δεβελέγκας δήλωσε: "Στον αθλητικό χαντμπολικό χάρτη της χώρας, Κέρκυρα, Γιάννενα, Άρτα και Πάτρα θεωρούνται ''ακριτικές πόλεις''. Τα έξοδα μετακινήσεων είναι μεγάλα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλες επιλογές.
Ευχαριστούμε τον ΑΟ Ιωαννίνων για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Δεσμευόμαστε το διήμερο 25-26 Ιουνίου να πραγματοποιηθεί ανάλογο event όλων των παραπάνω ομάδων ( και όχι μόνον ) στην πόλη μας, ώστε όλα τα παιδιά της Δυτικής Ελλάδας να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο αθλητικό τους μέλλον στην χειροσφαίριση".

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech