Η Παναχαϊκή ευχαριστεί τον κόσμο της και τον Μακεδονικό για τη φιλοξενία

Δευτέρα, Μάιος 16, 2022 - 3:49μμ
"Ηταν συγκλονιστικός"

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή:

«Οπαδοί της Παναχαϊκής από την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Φλώρινα ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και με την παρουσία τους απέδειξαν ότι σε μία τόσο δύσκολη χρονιά όσο η φετινή η υποστήριξη τους είναι απαραίτητη για να επιτευχθεί ο στόχος. Τους ευχαριστούμε όλους και ευελπιστούμε να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας ακόμα πιο δυναμικά και εμείς θα παλεύουμε καθημερινά για να τους χαρίζουμε όμορφες στιγμές σαν αυτές που ζήσαμε όλοι μαζί στον αγώνα της Κυριακής! Μόνο μαζί, ενωμένοι σαν οικογένεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά»!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Μακεδονικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το επίπεδο του Μακεδονικού είναι ιδιαίτερα υψηλό σε όλα τα επίπεδα με εξαιρετικές εγκαταστάσεις που κατατάσσουν το σύλλογο ως έναν από τους πλέον οργανωμένους σε επίπεδο όχι μόνο Γ' Εθνικής αλλά και παραπάνω. Ευχόμαστε στον Μακεδονικό καλή συνέχεια στη διαδικασία των μπαράζ και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Υποστήριξη: SilkTech