Ενόργανη: Εντυπωσιακές οι αθλήτριες του Άτλαντα Πατρών

Τετάρτη, Μάιος 11, 2022 - 10:00πμ
Στη φωτογραφία από αριστερά οι αθλήτριες, Λιάπη Φωτεινή, Τσοπάνογλου Λεμονιά, Μεσίρη Αθανασία, Μιχαλάκου Άννα Μαρία, η χορογράφος Παπαδοπούλου Μαρία και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου.

Έλαμψε η Πάτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α'-Β' Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων), ο Άτλαντας Πατρών. Ο αγώνας διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στο Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 07-08 Μαΐου 2022.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν μέρος συνολικά 49 αθλητές (26 άνδρες, 23 έφηβοι) και 90 αθλήτριες (46 γυναίκες, 44 νεάνιδες)
Στην κατηγορία Νεανίδων η Αθανασία Μεσίρη του Ατλάντα ήταν 1η στο Άλμα, 1η στο Εδαφος, 3η στο Σύνθετο, 4η στο Δίζυγο.
Η Λιάπη Φωτεινή 2η στο Δίζυγο, 3η στο Εδαφος, 4η στη Δοκό, 4η στο Σύνθετο.
Στην κατηγορία Γυναικών η Μιχαλάκου Άννα Μαρία του Πατρέα ήταν 1η στο Έδαφος, 3η στο Δίζυγο, 3η στο Σύνθετο και η Τσοπάνογλου Λεμονιά του Άτλαντα 11η στο Έδαφος, 13η στη Δοκό.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε για τον συγκεκριμένο αγώνα : "Ήταν ένα υπέροχο πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές και υψηλό επίπεδο. Έπειτα από τρία χρόνια αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με κόσμο στις κερκίδες που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.
Στο σημαντικότερο εγχώριο αγώνα της γυμναστικής η Πάτρα δεν ήταν απλώς παρών, αλλά Πρωταγωνίστρια και αυτό το δείχνουν τα μετάλλια που κατέκτησε. Δουλέψαμε πολύ για τον συγκεκριμένο αγώνα που ουσιαστικά ήταν και το πρώτο επίσημο τεστ για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων (Γυναικών - Νεανιδων) ενόψει του ευρωπαϊκού τον Αύγουστο στο Μόναχο και οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Εχουμε αθλήτριες με μέλλον και δίψα για διάκριση που πάνω από όλα αγαπούν αυτό που κάνουν. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! >>
Στη φωτογραφία από αριστερά οι αθλήτριες, Λιάπη Φωτεινή, Τσοπάνογλου Λεμονιά, Μεσίρη Αθανασία, Μιχαλάκου Άννα Μαρία, η χορογράφος Παπαδοπούλου Μαρία και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου.

Υποστήριξη: SilkTech