Ο Κ. Πελετίδης στον 1ο αγώνα στην μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Μάιος 10, 2022 - 9:40πμ
Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Τάκης Πετρόπουλος

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας, στον 1ο ποδοσφαιρικό αγώνα, που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στη μνήμη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Μιχαλόπουλου.
Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής και ομάδα επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Την "φιλική" νίκη πήρε η Μικτή Επιλέκτων

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο αγωνιστικό μέρος της δράσης στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου με το φιλικό μεταξύ Μικτής Επιλέκτων και Παλαιμάχων της Παναχαϊκής.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μικτή Επιλέκτων νίκησε με 2-0 με γκολ των Χατζηστεργίου στο 13′ και του Κεφάλα με απίθανο ψαλιδάκι στο 30′.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Παναχαϊκής είχε πάρα πολύ κόσμο! Σαν να αγωνιζόταν η κανονική Παναχαϊκή σε αγώνα πρωταθλήματος άλλης εποχής. Ο απλός κόσμος τίμησε και παραπάνω τη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου και τίμησε και τους μεγάλους άσους που ήρθαν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε  βίντεο του αγώνα, σε παραγωγή Θανάση Τζέλου

Υποστήριξη: SilkTech