Πρώτες «βουτιές» για τους μπόμπιρες ΝΟΠ και ΝΕΠ

Κυριακή, Μάιος 8, 2022 - 1:20μμ
Οι μικροί του ΝΟΠ
Πολλοί αθλητές και γονείς έδωσαν το παρόν το Σάββατο πρωί και απόγευμα, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών, για τους αγώνες της πρώτης φάσης στα πλαίσια των πανελλήνιων εκδηλώσεων πόλο για τις ηλικίες κάτω των 11 ετών, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την ΚΟΕ.
Τρεις σύλλογοι τελικά στην Πάτρα, ο ΝΟΠ, η ΝΕΠ και ο ΝΟ Ναυπλίου, καθώς ο ΝΟ Καλαμάτας και ο ΝΑΟ Κέρκυρας δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν παρά την αρχική δήλωση συμμετοχής. Παρόλα αυτά η διοργάνωση εξελίχθηκε πολύ καλά και τα παιδιά χαρήκαν τους διπλούς αγώνες μεταξύ τους.
Πολλά μπράβο λοιπόν στους προπονητές, στα παιδιά και στους γονείς τους, ιδιαίτερα στα παιδιά του Ναυπλίου που ταξίδεψαν για να τιμήσουν την εκδήλωση, δείχνοντας έτσι την σοβαρότητα και την προσήλωση που έχουν για την ανάπτυξη του πόλο.
"Συγχαρητήρια στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης. Ας ελπίσουμε η επόμενη συνάντηση (ή η επόμενη χρονιά) να πραγματοποιηθεί με περισσότερες ομάδες και πολύ περισσότερα παιχνίδια και να γίνει σε μια πραγματική γιορτή του πόλο, όχι μόνο για τα αγόρια και κορίτσια αλλά και τους συνοδούς τους.
Μπράβο στα παιδιά του ΝΟΠ για την παρουσία τους, στις προπονήτριες Γωγώ Τσινιά και Λια Μπαρτζελά και την υπεύθυνη της ομάδας Μαρία Παπούλια για την συνεχή καθοδήγηση και τον συντονισμό. Μας κάνουν χαρούμενους να τους παρακολουθούμε να παίζουν και αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξή τους.
Ραντεβού τον Ιούλιο για νέες εμπειρίες και καλή επιτυχία σε όσα παιδιά ταξιδέψουν στο HaBaWaBa.
Να αναφέρουμε ότι με την αποστολή του ΝΟ Ναυπλίου ήρθε στην Πάτρα και η ομάδα μίνι-παίδων (Κ13) που είχε την ευκαιρία να παίξουν αγώνα προετοιμασίας με την ομάδα του ΝΟΠ των προπονητών Μιχάλη Μπαρτζελά και Βασίλη Κανελλόπουλου.
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στην Πάτρα" αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΝΟΠ

Η ΝΕΠ

Ηταν η πρώτη χρονιά όπου η ΝΕΠ συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΠροΜίνι Παίδων πόλο (Κ11) με όλα τα παιδιά να δίνουν το "παρών" και τον καλύτερό τους εαυτό. Οι προπονητές της ΝΕΠ Θανάσης Κοντάκος και Ναυσικά Μπαλάτσα τόνισαν από κοινού τα εξής: "Εμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις και οι εμφανίσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και ομαδικά. Το μέλλον είναι σίγουρα μπροστά μας, γεμάτο επιτυχίες, αρκεί να παραμείνουμε υγιείς και τα παιδιά να συνεχίσουν να δίνουν το παρών στις προπονήσεις μας σε καθημερινή βάση. Ετσι, βήμα βήμα οι επιτυχίες θα είναι ακόμα περισσότερες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την περίσσια προσπάθειά τους".
Στη φωτογραφία η ομαδα πόλο ΠροΜίνι Παίδων (Κ11) της ΝΕΠ. Από αριστερά προς τα δεξιά στην μπροστά σειρά είναι οι εξής: Θανάσης Κοντάκος (προπονητής), Ντόβας Χάρης, Θεριακής Γιάννης, Καλύβας Παναγιώτης, Ροδόπουλος Αλέξανδρος, Σίψας Ηρακλής, Αρβανίτης Γιάννης, Δημητρόπουλος Ανδρέας, Παπαναγιώτου Νικόλας, Κάνδυλας Ιωακείμ, Τσάτσαρης Χριστόφορς, Αθανασόπουλος Χρήστος, Τελεμές Μιχάλης και Ναυσικά Μπαλάτσα (προπονήτρια).
Από αριστερά προς τα δεξιά και πάλι, στην πίσω σειρά είναι οι εξής: Μητρόπουλος Δημοσθένης, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Χάλας Νικόλας, Κάνδυαλας Μάριος, Γαλάνης Κωνσταντίνος, Καστανίδης Παναγιώτης, Παπανίκος Δημήτρης, Παππάς Μάριος, Προδρομίτης Χρήστος και Προδρομίτης Ορφέας.
Υποστήριξη: SilkTech